skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Jason Mraz – Unlonely

Ο Jason Mraz μας παρουσιάζει το νέο του single, “Unlonely”!

Τίτλος τραγουδιού“Unlonely”

Καλλιτέχνης: Jason Mraz

Μουσική / Στίχοι: Jason Mraz

Εταιρεία: Atlantic /Warner Music Group Company

Από το LP: “Know”

Ημερομηνία κυκλοφορίας LP: 10 Αυγούστου 2018

Art-Cover:

O βραβευμένος με Grammy τραγουδοποιός, Jason Mraz ανακοίνωσε την κυκλοφορία του πολυαναμενόμενου νέου του album, το οποίο θα κυκλοφορήσει την Παρασκευή 10 Αυγούστου, με τίτλο “Know”. Το album αποτελεί συνέχεια του “YES!” του 2014 και είναι η πρώτη studio ηχογράφηση του Mraz μετά από διάστημα τεσσάρων χρόνων. Η αναγγελία του δίσκου συνοδεύτηκα μάλιστα από την αποκάλυψη ενός νέου τραγουδιού με τίτλο “Unlonely”, το οποίο έφτασε συνοδευόμενο από έναν lyric-video που αποκαλύπτει το artwork του δίσκου, μέσα από το επίσημο κανάλι του καλλιτέχνη στο YouTube.

Πρόκειται για μια απαλή σύνθεση και μια γλυκιά ερμηνεία που καθιστούν το “Unlonely” ένα επίδοξο hit. Μέσα στους προηγούμενους μήνες, ο Mraz είχε παρουσιάσει επίσης τα τραγούδια “Have It All” και “Can’t Hold Out on Love” που συμπεριλαμβάνεται στο soundtrack της ταινίας “Father Figures”.

Το αποτέλεσμα αναμένεται να δικαιώσει για άλλη μια φορά τον Jason Mraz που παρόλο που δεν ξεφεύγει από την ήδη δοκιμασμένη και επιτυχημένη του συνταγή, το κοινό φαίνεται να αγκαλιάζει και αυτή τη δισκογραφική δουλειά του αν κρίνουμε από την συνεχώς ανερχόμενη πορεία των δύο προαναφερθέντων τραγουδιών!

Jason Mraz - Unlonely

Back To Top