skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Jennifer Hudson – I’ll Fight

Ακούστε το “I’ll Fight” από την Jennifer Hudson!

Τίτλος τραγουδιού“I’ll Fight”

Καλλιτέχνης: Jennifer Hudson

Μουσική / Στίχοι: Diane Warren

Από το LP: Digital Single

Ημερομηνία κυκλοφορίας single: 4 Μαΐου 2018

Art-Cover:

Ένα χρόνο απείχε η Jennifer Hudson από το δισκογραφικό προσκήνιο και τώρα είναι ξανά κοντά μας με μία μελωδική δημιουργία, σε στυλ μπαλάντας, αλλά με άπλετο δυναμισμό για να μας θυμίζει πως να μαχόμαστε. Το νέο της τραγούδι, λοιπόν, έχει τίτλο “I’ll Fight” και ήρθε ως follow-up του “Burden Down”, το οποίο κυκλοφόρησε τον Δεκέμβριο του 2017.

Η Jennifer Hudson ύστερα από την τελευταία της δισκογραφική κυκλοφορία, το album «JHUD», που κυκλοφόρησε το 2014, αποφάσισε να κάνει ένα δυναμικό come back στο χώρο της μουσικής. Χωρίς να προσδιορίζει την επικείμμενη κυκλοφορία κάποιας ολοκληρωμένης δισκογραφικής δουλειάς, η Hudson συχνά πυκνά μοιράζεται μαζί τραγούδια βγαλμένη από την ψυχή της, κάτι για το οποίο βοηθάει και η συνδρομή των στιχουργών. Για το “I’ll Fight” συνέλαβε καταλυτικά η Diane Warren.

Αξίζει να αναφέρουμε πως η Hudson μέσω των social media ενημερώνει το κοινό της για τα επόμενα επαγγελματικά της σχέδια. Αυτές τις μέρες, λοιπόν, δημοσίευσε μία φωτογραφία με την ίδια να βρίσκεται στο αεροδρόμιο και να αναφέρετε στην πολλή δουλειά που έχει. Εδώ και δεκατέσσερα χρόνια μουσικής πορείας, η Hudson δεν έχει καθίσει λεπτό και πάντοτε βρίσκει πράγματα να καταπιαστεί. Αναμένουμε λοιπόν τις επόμενες κινήσεις της, ακούγοντας το “I’ll Fight”!

Jennifer Hudson – I’ll Fight

Back To Top