skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Jennifer Lopez – El Anillo

Μέσα από μία εκρηκτική εμφάνιση στα Billboard Latin Music Awards 2018, η Jennifer Lopez μοιράστηκε σε παγκόσμια πρώτη το νέο της τραγούδι, “El Anillo”!

Τίτλος τραγουδιού“El anillo”

Καλλιτέχνης: Jennifer Lopez

Μουσική / Στίχοι: Andrés Castro, DalePlay, Oscarcito, Edgar Barrera

Από το LP: Digital Single

Ημερομηνία κυκλοφορίας single: 26 Απριλίου 2018

Art-Cover:

Η σαγηνευτική Αμερικανίδα τραγουδίστρια, με ρίζες από το Πουέρτο Ρίκο, Jennifer Lopez είναι ξανά στις επάλξεις με μία ολοκαίνουρια δημιουργία. Έχοντας περάσει λίγες μόλις ημέρες από όταν την απολαύσαμε στο πλευρό των Abraham Mateo και Yandel για το τραγούδιSe Acabó El Amor, η ισπανόφωνη ερμηνεύτρια μας συστήνει το άκρως «ανεβαστικό» κι εύρυθμο, “El Anillo”, το οποίο για πρώτη φορά παρουσίασε στο κοινό μέσω της ζωντανής συμμετοχής της στα Billboard Latin Music Awards 2018, όπου ξεσήκωσε τα πλήθη με τις χορευτικές της ικανότητες, πράγμα για το οποίο κανείς ποτέ δεν αμφισβήτησε.

Τους στίχους και τη μουσική του τραγουδιού υπογράφουν οι Andrés Castro, DalePlay, Oscarcito και Edgar Barrera, ενώ λίγες ώρες νωρίτερα η 48χρονη τραγουδίστρια είχε προετοιμάσει το πιστό κοινό της για την εν λόγω κυκλοφορία, που κακά τα ψέματα ήταν ό,τι χρειαζόμασταν από την Jennifer Lopez το φετινό καλοκαίρι. Το “El Anillo” κυκλοφόρησε ως ανεξάρτητο digital single, ενώ προς το απρόν δεν αναφέρεται η τοποθέτησή του σε κάποια επερχόμενη δισκογραφική δουλειά, όσο κι αν ανυπομονούμε για αυτή.

Η Jennifer Lopez φαίνεται πως έχει βρει αυτό που έψαχνε στα μάτια ενός άνδρας που της προσφέρει σιγουριά και δύναμη και αυτά είναι όλα όσα πραγματεύεται το “El Anillo”.

Jennifer Lopez – El anillo

Back To Top