skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Jennifer Lopez – Us

Ο Skrillex υπογράφει την παραγωγή του ολοκαίνουριου τραγουδιού, “Us”, της Jennifer Lopez!

Τίτλος τραγουδιού: “Us”

Καλλιτέχνης: Jennifer Lopez

Μουσική / Στίχοι: N/A

Από το album“Por Primera Vez”

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : T.B.A.

Art-Cover:

Tο «Por Primera Vez» (“Για πρώτη φορά”) είναι το δεύτερο ισπανόφωνο album της Jennifer Lopez. Την παραγωγή του έχει αναλάβει, όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, ο πρώην σύζυγος της, ο Marc Anthony. Η ακριβής ημερομηνία κυκλοφορίας του, ωστόσο, δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή.

Τα πρώτα δείγματα από το δισκογραφικό αυτό εγχείρημα, έχουν ήδη σημειώσει μεγάλη επιτυχία. Αναφερόμαστε στα δύο πρώτα της singles, “Ni Tú Ni Yo” με τη συμμετοχή των Gente de Zona και “Amor, Amor, Amor” με τη συμμετοχή του Wisin, που έχουν ανέβει σε υψηλές θέσεις στα charts, ενώ τώρα η συνέχεια γράφεται με την παρουσίαση ενός διαφορετικού τραγουδιού, που έχει τίτλο “Us”.

Σε πιο χορευτικό ρυθμό, εμπλουτισμένο με electro στοιχεία όπως προστάζει η μόδα της εποχής, η εκρηκτική λατίνα, προσθέτει στη δισκογραφία της μια από τις πιο ελπιδοφόρες επιτυχίες της. Την παραγωγή του τραγουδιού ανέλαβε ο “Μίδας” της ηλεκτρονικής μουσικής, Skrillex.

Αν και, όπως προειπώθηκε, το “Por Primera Vez” θα είναι ένα αμιγώς ισπανόφωνο album, δεν είναι ακόμα ξεκάθαρο αν το “Us” θα συμπεριληφθεί στο δίσκο αυτό, μιας και είναι ένα ακόμα αγγλόφωνο τραγούδι και αρκετά διαφορετικό από το pop-latin ύφος των δύο προηγούμενων!

Jennifer Lopez - Us

Back To Top