skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Jillian Jacqueline – God Bless This Mess

Τη νέα της μπαλάντα μας συστήνει η ανερχόμενη, country τραγουδίστρια, Jillian Jacqueline.

Τίτλος τραγουδιού: “God Bless This Mess”

Καλλιτέχνης: Jillian Jacqueline

Μουσική / Στίχοι: N/A

Από το album: T.B.A.

Ημερομηνία κυκλοφορίας single : 20 Ιουλίου 2017

Art-Cover:

Η νεαρή τραγουδίστρια από την Πενσυλβάνια βρίσκεται σε μία από τις πιο δημιουργικές της φάσεις, καθώς πραγματοποιηθεί σταθερά και ταχύρυθμα βήματα στο χώρο της μουσικής βιομηχανίας. Έχοντας κυκλοφορήσει ήδη το EP της “Prime”, η Jillian Jacqueline μας παρουσιάζει το νέο της υλικό, που αποτελεί το follow-up του προαναφερθέντος dance-pop δίσκου.

Η Jacqueline θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως μία ονειροπόλα, country τραγουδίστρια, της οποία τα τραγούδια ως επί το πλείστον πραγματεύονται ερωτικές σχέσεις, αλλά και τις καλές και τις κακές του στιγμές. Ανάλογη, λοιπόν, είναι και η θεματική του νέου τραγουδιού της Jillian Jacqueline. Το “God Bless This Mess” κυκλοφόρησε ψηφιακά στις 20 Ιουλίου, μαζί με ένα πολύχρωμο lyric video.

Το μελαγχολικό του ύφος ίσως σε καταβάλει συναισθηματικά, ωστόσο –όπως δηλώνει και η ίδια η ερμηνεύτρια- αποτελεί ένα φόρο τιμής στη δύναμη του καθενός και στο γεγονός ότι εν τέλει κανείς δεν είναι μόνος του. Το “God Bless This Mess” είναι ένα “πιασάρικο”, radio-hit, αλλά ακριβώς επειδή τα ραδιόφωνα δεν προτιμούν τις γυναικείες country φωνές, μπορεί κανείς να το βρει ψηφιακά. Προς το παρόν δεν υπάρχουν περαιτέρω πληροφορίες για το επερχόμενο album της, το οποίο φυσικά θα περιλαμβάνει την συγκεκριμένη μπαλάντα.

Jillian Jacqueline - God Bless This Mess

Back To Top