skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Jo Mersa Marley – Hurting Inside

O εγγονός του θρύλου της reggae Bob Marley, Jo Mersa Marley επιστρέφει με το νέο του τραγούδι “Hurting Inside”!

Τίτλος τραγουδιού“Hurting Inside”

Καλλιτέχνης: Jo Mersa Marley

Μουσική / Στίχοι: Ν/Α

Εταιρεία: Ghetto Youths International

Από το LP: digital single

Ημερομηνία κυκλοφορίας single: 15 Νοεμβρίου 2018

Art-Cover:

O θρύλος της reggae μουσικής, Bob Marley, δεν άφησε πίσω του μόνο μια σπουδαία μουσική κληρονομιά η οποία εξακολουθεί να έχει σταθερή αξία στα απανταχού playlists του είδους, αλλά κατάφερε να κληρονομήσει το χάρισμα και το καλλιτεχνικό του γονίδιο και στους απόγονους του -που δεν είναι και λίγοι-, οι οποίοι συνεχίζουν πλέον το έργο του.

Τα τελευταία δύο χρόνια έχουμε δει τις δισκογραφικές επανεμφανίσεις τόσο των γιων του (Stephen, Julian, Ziggy, Ky-Mani, Damian) αλλά και τα πρώτα δισκογραφικά βήματα των επόμενων γενεών (βλέπε Skip Marley). Στην δεύτερη κατηγορία ανήκει και η τελευταία κυκλοφορία που έρχεται με τίτλο “Hurting Inside” από τον εγγονό του αείμνηστου τραγουδοποιού, Jo Mersa Marley.

Ο Jo Mersa Marley (γιος του Stephen και αδερφός της Mystic Marley που γνωρίσαμε επίσης στις αρχές του καλοκαιριού με το τραγούδι “Beatdown”), επανέρχεται τέσσερα χρόνια μετά την κυκλοφορία του παρθενικού του EP, “Comfortable”, με το τραγούδι αυτό στο οποίο επικρατούν οι ήχοι του σαξόφωνου και κυκλοφορεί ως ανεξάρτητο single από την οικογενειακή δισκογραφική επιχείρηση της δυναστείας των Marley, Ghetto Youths International.

Jo Mersa Marley - Hurting Inside

Back To Top