skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Joel Fletcher – Where’s The Love

O Αυστραλός DJ, Joel Fletcher επιστρέφει με το single “Where’s The Love”.

Τίτλος τραγουδιού“Where’s The Love”

Καλλιτέχνης: Joel Fletcher

Μουσική / Στίχοι: Joel Fletcher, Glen Faria

Από το album: digital single

Ημερομηνία κυκλοφορίας single: 23 Φεβρουαρίου 2018

Art-Cover:

Ο DJ και ο παραγωγός Joel Fletcher συνεχίζει το μουσικό του ταξίδι με το νέο single “Where’s The Love”. Παρουσιάζοντας το βάθος του ως συνθέτη και παραγωγού, αυτό το τραγούδι σηματοδοτεί ένα σημαντικό καλλιτεχνικό ορόσημο για τη νεαρό καλλιτέχνη από τη Μελβούρνη. Εκτός από μια άλλη συναρπαστική εξέλιξη από τις ρίζες του.

Ο μέχρι πρότινος “άστεγος γιος” της υπόγειας χορευτικής μουσικής σκηνής της Μελβούρνης ξεκίνησε το DJing στην ηλικία των 14 χρόνων. Έχοντας προσγειωθεί στις κορυφαίες 3 βραβεύσεις του DJ Inthemix Australia το 2014, η άνοδος στην κορυφή για τον Joel Fletcher σημειώθηκε με ταχύτητα αστραπής. Με μια δισκογραφία που επιτυγχάνει μια μοναδική ισορροπία μεταξύ τόσο των υπόγειων όσο και των εμπορικών επιτυχιών, ο Joel έσπασε τα ερτζιανά κύματα το 2013 με τη συνεργασία του με τον παραγωγό Will Sparks, στο τραγούδι “Bring It Back”. Ένας άλλος σημαντικός άξονας στην καριέρα του είναι το πολυ-πλατινένιο single “Swing” με το Savage, το οποίο έφτασε στο #2 στα charts της ARIA, στο club release του Dark Beat και πρόσφατα ολοκλήρωσε μια ακόμα περιοδεία στις ΗΠΑ.

“Όταν γύρισα στην Ευρώπη πρόσφατα, συνάντησα τον Glen Faria για να γράψουμε μουσική που είναι ένας εξαιρετικά ταλαντούχος τραγουδιστής/τραγουδοποιός από το Άμστερνταμ. Του έδειξα μερικές διαφορετικές ιδέες που είχα για να τις δουλέψουμε και αμέσως πιάσαμε ένα vibe που οδήγησε σε αυτό το τραγούδι. Βασικά γράψαμε ολόκληρο το τραγούδι σε μερικές ώρες και ήταν τρελό!”, είπε σε δήλωση του ο Fletcher.

Το καινούργιο single του Joel φτάνει στα ανυψωτικά, ηλιόλουστα vibes που αναζητούσαμε, αποδεικνύοντας ότι δεν πρόκειται να εγκαταλείψει το χώρο σύντομα. Το νέο single, “Where’s The Love”, δεν δίνει ψευδείς υποσχέσεις, απλά επιβεβαιώνει ότι αναμένονται ακόμη καλύτερες βραδιές.

Joel Fletcher - Where's The Love

Back To Top