skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | John Legend – City Of Stars & Audition Medley (studio version)

John… the “legend”!

Τίτλος τραγουδιού: City Of Stars & Audition Medley

Καλλιτέχνης: John Legend

Μουσική / Στίχοι: Justin Hurwitz, Benj Pasek, Justin Paul

A’ εκτέλεση: Ryan Gosling, Emma Stone (2016)

Από το OST: Digital Download Single (Πρωτότυπες versions από το “La La Land O.S.T.”)

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 27 Δεκεμβρίου 2017

Για να διαβάσετε τα πάντα για το soundtrack του “La la land” κάντε κλικ εδώ.

Art-Cover:

Ο John Legend δεν φτάνει που είναι ένας από τους καλύτερους (κι εμπορικότερους) τραγουδιστές της γενιάς του, έχει βαλθεί να αποδείξει την αξία του και στην μεγάλη οθόνη ως ηθοποιός! Η τελευταία του απόπειρα ήταν αναμφισβήτητα μια από τις καλύτερες της χρονιάς καθώς, η ταινία “La La Land” στην οποία συμμετείχε στο ρόλο του Keith, σάρωσε κυριολεκτικά σε βραβεία αλλά και στα boxoffice.

Η ταινία όπως είναι ήδη γνωστό, έχει και το δικό της soundtrack που επίσης είναι από τα πιο επιτυχημένα της χρονιάς. Σε αυτό ο Legend, συνέβαλε με το τραγούδι “Start a Fire”, αλλά εκείνα που κέρδισαν τελικά το κοινό ήταν τα τραγούδια “City of Stars” και “Audition (The Fools Who Dream)” που αναμετρήθηκαν πρόσφατα, μεταξύ τους στα βραβεία Oscar στην κατηγορία “Καλύτερου Τραγουδιού”, ανακηρύσσοντας όμως μόνο το πρώτο, το μεγάλο νικητή.

Δείτε τους νικητές των Oscars 2017 κάνοντας κλικ εδώ.

Για την διεξαγωγή των βραβείων, ο Legend, δικαιωματικά επιλέχτηκε από τους διοργανωτές για να τα παρουσιάσει αμφότερα στο κοινό σε ένα όμορφο medley που τα “ανακάτευε” με ιδιαίτερο τρόπο. Οι ερμηνείες των πρωταγωνιστών Ryan Gosling και Emma Stone αντικαταστάθηκαν επιτυχώς από τον John Legend και κάπως έτσι η εμφάνιση του έγραψε τη δική της ιστορία στα βραβεία. Η ανταπόκριση του κοινού ήταν τόσο μεγάλη, που η εταιρεία του τραγουδιστή, Columbia Records, κυκλοφόρησε και επίσημα την studio version του medley μέσω των απανταχού ηλεκτρονικών μουσικών καταστημάτων.

Dream on…

John Legend - City Of Stars & Audition Medley

Back To Top