skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Jon Bellion – JT

Ακούστε το νέο, ‘παιχνιδιάρικο’ τραγούδι του Jon Bellion, με τίτλο “JT”!

Τίτλος τραγουδιού“JT”

Καλλιτέχνης: Jon Bellion

Μουσική / Στίχοι: Travis Mendes, Raul Cubina, Mark Williams, Jon Bellion

Εταιρεία: Capitol Records, Visionary Music Group

Από το LP: “Glory Sound Prep”

Ημερομηνία κυκλοφορίας single: 26 Οκτωβρίου 2018

Art-Cover:

Το single του “All Time Low” που κυκλοφόρησε το 2016, παρά το γεγονός ότι δεν ήταν από τα πρώτα του, ήταν η μεγαλύτερη επιτυχία του και αυτό που τον εδραίωσε στο μουσικό προσκήνιο. Μετά από την κυκλοφορία του ντεμπούτου ολοκληρωμένου δίσκου του, “The Human Condition” την ίδια χρονιά, ο Bellion επιστρέφει με το δεύτερο studio album του, “Glory Sound Prep”.

Χωρίς να γνωρίζουμε την ακριβή ημερομηνία κυκλοφορίας του, ο Αμερικανός τραγουδιστής της hip hop και R&B μουσικής έχει παρουσιάσει στο κοινό ήδη το ένα δείγμα από αυτό. Ο λόγος γίνεται για το τραγούδι “Conversations with my Wife”, το οποίο δίνει την σκυτάλη στο δεύτερο promotional single, “JT”.

Στις 26 Οκτωβρίου, το “JT” κάνει την εμφάνισή του στις ψηφιακές πλατφόρμες. Διατηρώντας το στυλ του προηγούμενου προωθητικού τραγουδιού του και lead single του δίσκου, η νέα δημιουργία έχει κι αυτή έναν εύρυθμο και συνάμα γλυκό χαρακτήρα, με αρκετές pop και gospel αναφορές. Με τη μουσική και τους στίχους του να φέρουν την υπογραφή των Travis Mendes, Raul Cubina, Mark Williams, καθώς και του ίδιου του Bellion, το “JT” κάνει ένα λογοπαίγνιο με το όνομα του John Travolta, αλλά και της Ελλάδας (Greece) με την ταινία “Grease”, όπου πρωταγωνιστεί ο ηθοποιός. Στο τραγούδι, επίσης, ο Jon θυμάται το παρελθόν του, όπου φανταζόταν το πως είναι τώρα.

Jon Bellion - JT

Back To Top