skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Jon Spencer – Do The Trash Can

Ο Jon Spencer μοιράζεται μαζί μας τον προπομπό του debut solo studio album του, “Spencer Sings the Hits!”!

Τίτλος τραγουδιού“Do The Trash Can”

Καλλιτέχνης: Jon Spencer

Μουσική / Στίχοι: N/A

Εταιρεία: In The Red Records

Από το LP: “Spencer Sings the Hits”

Ημερομηνία κυκλοφορίας single: 11 Ιουνίου 2018

Art-Cover:

Ο βετεράνος της garage rock μουσικής σκηνής, Jon Spencer, κυκλοφόρησε το ολοκαίνουριο solo τραγούδι του, με τίτλο “Do The Trash Can”. Πρόκειται για τον προπομπό της πρώτης του ολοκληρωμένης δισκογραφικής δουλειάς, ως solo καλλιτέχνης, η οποία φέρει τον τίτλο “Spencer Sings the Hits!” και αναμένεται να κυκλοφορήσει επίσημα το φθινόπωρο της χρονιάς που διανύουμε. Βαριά rock ηχοχρώματα, με το στίγμα της garage μουσικής σκηνής, κυριαρχούν στο νέο αυτό τραγούδι, με την υπογραφή της In the Red Records. Από το συνολικό αποτέλεσμα δεν λείπουν τα γνώριμα rock n’ roll – dance μουσικά στοιχεία, που δίνουν μία «σπιρτάδα» στο τραγούδι.

Ο Jon Spencer ήταν βασικό μέλος σε μία πληθώρα συγκροτημάτων από τα οποία μπορούμε να ξεχωρίσουμε τα Pussy Galore, Boss Hog, Heavy Trash και The Jon Spencer Blues Explosion. Θέλοντας ωστόσο να ανοίξει τα φτερά του και για άλλα «μέρη», ο Spencer συνεργάστηκε με τον front-man των Quasi, Sam Coomes, και τον drummer, M. Sord. Ο ίδιος ο ερμηνευτής δηλώνει για τον συνεργάτη του: “Ο Sam είναι ένας άνθρωπος με τον οποίο έχουμε διασχίσει κοινά μονοπάτια αρκετές φορές στο παρελθόν. Πάντοτε ήμουν θαυμαστής των «άγριων» πλήκτρων του και του περίπλοκου ήχου που προωθούσε”.

Η παραγωγή του νέου δίσκου του Spencer φέρει την υπογραφή του Bill Skibbe και η ηχογράφηση αυτού πραγματοποιήθηκε στο Key Club Recording Company, στο Μίσιγκαν.

Jon Spencer - Do The Trash Can

Back To Top