skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Jonny Greenwood – Dark Streets

Ο Jonny Greenwood των Radiohead, μοιράστηκε ένα πρώτο, ατμοσφαιρικό τραγούδι από το soundtrack της ταινίας, “You Were Never Really Here”.

Τίτλος τραγουδιού: “Dark Streets”

Καλλιτέχνης: Jonny Greenwood

Μουσική / Στίχοι: Jonny Greenwood

Από το album: “You Were Never Really Here: O.S.T”

Ημερομηνία κυκλοφορίας single : 2 Μαρτίου 2018

Art-Cover:

Ο Jonny Greenwood, είναι ένα Άγγλος μουσικός και συνθέτης, γνωστός ως ο κιθαρίστας των Radiohead. Πέρα όμως από την συμμετοχή του στο συγκρότημα, ο Greenwood, ασχολείται και με την μουσική του σινεμά, έχοντας ήδη στο ενεργητικό του αρκετά soundtracks ταινιών, ανάμεσα στις οποίες βρίσκονται το “There Will Be Blood” (2007), το “We Need To Talk About Kevin” (2011) και το “The Master” (2012). Πρόσφατα, ο Greenwood έλαβε την πρώτη του υποψηφιότητα για βραβείο Όσκαρ, στην κατηγορία Best Original Score, για την μουσική της ταινίας, “Phantom Thread”, του Paul Thomas Anderson.

Περίπου ένα χρόνο πριν, ανακοινώθηκε ότι ο Greenwood θα δημιουργήσει το soundtrack για την καινούρια ταινία της Lynne Ramsey, “You Were Never Really Here”, με την οποία ο κιθαρίστας των Radiohead έχει συνεργαστεί και στο παρελθόν, στην ταινία “We Need To Talk About Kevin”. Η καινούρια αυτή ταινία, ακολουθεί έναν βετεράνο πεζοναύτη (Joaquin Phoenix), που αναλαμβάνει να σώσει την ανήλικη κόρη ενός γερουσιαστή από ένα κύκλωμα σωματεμπορίας, με αποτέλεσμα να βρεθεί μπλεγμένος σε ένα θανάσιμο δίκτυο πολιτικής διαφθορά.

Πριν μερικές ημέρες, ο Greenwood αποκάλυψε το πρώτο τραγούδι από το soundtrack του “You Were Never Really Here”, που έχει τον τίτλο “Dark Streets”. Πρόκειται για ένα ατμοσφαιρικό και αρκετά κινηματογραφικό τραγούδι, το οποίο, όπως εξηγεί ο Greenwood μέσα από την σελίδα του στο Twitter, είναι αντιπροσωπευτικό της μουσικής της ταινίας, το αποτέλεσμα της οποίας, είναι ένα μείγμα από έγχορδα, ηλεκτρική κιθάρα και μερικούς αραιούς ρυθμούς.

Jonny Greenwood – Dark Streets

Back To Top