skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Judas Priest – Firepower

Οι Judas Priest κυκλοφόρησαν ένα καινούριο τραγούδι, του οποίου ο τίτλος θα είναι και αυτός του νέου τους album.

Τίτλος τραγουδιού“Firepower”

Καλλιτέχνης: Judas Priest

Μουσική / Στίχοι: Glenn Tipton, Rob Halford, Richie Faulkner.

Από το album: “Firepower”

Ημερομηνία κυκλοφορίας album: 9 Μαρτίου 2018

Art-Cover:

Ο Rob Halford και η παρέα του έρχονται, ξανά, στο προσκήνιο με το “Firepower” και τραγουδούν για τον πόλεμο ενάντια στο κακό, εις το όνομα της ελευθερίας. To single αυτό μοιράζεται το ίδιο όνομα με το επερχόμενο album που ετοιμάζουν, το 18ο κατά σειρά. Οι Glenn Tipton και Richie Faulkner χειρίζονται τα γρήγορα riffs, που έκαναν την μπάντα είδωλο του heavy metal, στις αρχές της δεκαετίας του ’80 και ο drummer, Scott Travis, διατηρεί το tempo.

Είναι το δεύτερο album από τότε που ο Faulkner αντικατέστησε τον αρχικό κιθαρίστα του συγκροτήματος, K.K. Downing. Επίσης, σηματοδοτεί την επιστροφή του παραγωγού Tom Allom, που δούλεψε σε μερικές από τις επιτυχίες της μπάντας (“Breaking The Law”, “Screaming For Vengeance”, “Headind Out The Highway” κ.α.). Παράλληλα, συμμετείχε και ο παραγωγός Andy Sneap, που έχει συνεργαστεί, με άλλα μεγάλα ονόματα του είδους όπως: Orbituary, Testament και Opeth.

«O Tom Allom έχει αυτό το κλασικό metal στυλ», δηλώνει ο Halford. « Και o Andy αποτελεί την πιο σύγχρονη metal φουρνιά. Έχει, νομίζω, διαφορετικό τρόπο σκέψης από τον Tom. Και πιστεύω το να επιτευχθεί η ισορροπία ανάμεσα στο κλασικό και το καινούριο είναι κάτι φοβερό».

Οι Judas Priest πρόκειται να κάνουν και μια περιοδεία για το album “Firepower”, την ερχόμενη άνοιξη. Παρακάτω μπορείτε να πάρετε μια γεύση από το ομότιτλο τραγούδι…

Δημήτρης Ηγουμενίδης

Judas Priest – Firepower

Back To Top