skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Julia Michaels – Heaven (Fifty Shades Freed O.S.T.)

H Julia Michaels κυκλοφορεί το τραγούδι “Heaven” από το soundtrack της ταινίας “Fifty Shades Freed”!

Τίτλος τραγουδιού“Heaven”

Καλλιτέχνης: Julia Michaels

Μουσική / Στίχοι: MNEK, Tayla Parx

Από το album: “Fifty Shades Freed O.S.T.”

Ημερομηνία κυκλοφορίας single : 26 Ιανουαρίου 2018

Art-Cover:

Μετά από τα τραγούδια “For You” των Liam Payne και Rita Ora (η οποία πρωταγωνιστεί στην ταινία σε ένα μικρό ρόλο), τη διασκευή του “Never Tear Us Apart” από την Bishop Briggs, το “Capital Letters” από τους Hailee Steinfeld και του BloodPop και το “The Wolf” από τους The Spencer Lee Band, άλλο ένα τραγούδι έρχεται από το πολυ-αναμενόμενο soundtrack της νέας ταινίας της κινηματογραφικής σειράς ταινιών “Fifty Shades”, που φέρει τον τίτλο “Fifty Shades Freed”. Μάλιστα η Michaels θα συμμετέχει με ακόμα ένα τραγούδι στο soundtrack, υπό τον τίτλο “Are You”.

To “Heaven” είναι το ολοκαίνουριο τραγούδι του soundtrack που ερμηνεύει η Julia Michaels, που σημείωσε μέσα στη χρονιά που μας πέρασε, επιτυχία με το με το τελευταίο της Ε.Ρ., “Nervous System”. Το τραγούδι κυκλοφορεί στο πλαίσιο της προώθησης του soundtrack και της ταινίας. Τη μουσική και τους στίχους του υπογράφει η ίδια, μαζί με τον γνωστό τραγουδιστή της R’n’B, MNEK και την γνωστή ηθοποιό και τραγουδοποιό, Tayla Parx.

Την σκηνοθεσία του έργου υπογράφει και πάλι ο James Foley. Η πρεμιέρα της ταινίας αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις 8 Φεβρουαρίου -όπως πάντα κοντά στη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου- ενώ η κυκλοφορία του soundtrack ακριβώς ένα μήνα πριν. Το original score της ταινίας υπογράφει ο πολυ-βραβευμένος συνθέτης κινηματογραφικής μουσικής, Danny Elfman.

Julia Michaels - Heaven (Fifty Shades Freed O.S.T.)

Back To Top