skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Julia Michaels – Lost In Translation

‘Χαμένη στη μετάφραση’ είναι η Julia Michaels, που μας παρουσιάζει το ολοκαίνουριο τραγούδι της.

Τίτλος τραγουδιού“Lost In Translation”

Καλλιτέχνης: Julia Michaels

Μουσική / Στίχοι: Sean Douglas, Jason Evigan, Julia Michaels

Από το album: Digital Single

Ημερομηνία κυκλοφορίας single : 17 Ιανουαρίου 2018

Art-Cover:

Αναφερόμαστε σε ένα από τα “big-things” του 2017. Η Julia Michaels έδωσε ένα δυναμικό παρόν τη χρονιά που μας πέρασε και κατάφερε μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα να αγαπηθεί από το κοινό και να ‘χτίσει’ τη μέχρι τώρα καριέρα της. Το “Issues” την απογείωσε στα charts, ενώ της έδωσαν το πλεονέκτημα να συνάπτει την μία συνεργασία μετά την άλλη. Ο Justin Bieber με το “Friends” και οι Maroon 5 με το “Help Me Out” συγκαταλέγονται σε αυτά τα ονόματα.

Έπειτα από το επιτυχημένο “I Miss You” που όχι μόνο ερμήνευσε, αλλά και οπτικοποίησε στο πλευρό των Clean Bandit, η Julia Michaels μας συστήνει το νέο της τραγούδι, “Lost In Translation”. Χωρίς να έχει προβεί σε κάποιο είδος πειραματισμού, η Michaels παραμένει πιστή στο μουσικό της ύφος και μας προτείνει να ακούσουμε ακόμα μία μελωδική, ρομαντική μπαλάντα της, από την οποία δεν λείπουν τα uptempo σημεία. Ελαφρώς ανανεωμένη και λίγο περισσότερη ώριμη φωνητικά η νεαρή τραγουδίστρια φαίνεται να εξελίσσεται με μεγάλη ταχύτητα και να μην αφήνει τα πράγματα στην τύχη τους.

Το “Lost In Translation” δεν περιλαμβάνεται σε κάποια δισκογραφική της δουλειά και αξίζει να αναφέρουμε πως στη σύνθεση αυτού βρίσκονται οι Sean Douglas, Jason Evigan και η ίδια η ερμηνεύτρια. Πρόκειται για το follow-up του “I Miss You”, ενώ με αυτό φαίνεται πως γίνεται μία αξιοπρεπής είσοδος της τραγουδίστριας στη νέα χρονιά.

Julia Michaels – Lost In Translation

Back To Top