skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | K.Flay – High Enough

Η K.Flay κυκλοφόρησε το “High Enough“.

Τίτλος τραγουδιού: “High Enough

Καλλιτέχνης: K.Flay

Μουσική / Στίχοι: K.Flay/Mike Elizondo

Από το album: “Every Where Is Some Where” 

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : 7 Απριλίου 2017

Art-Cover:

Η στιχουργός – τραγουδίστρια Kristine Meredith Flaherty, γνωστή ως K.Flay, το Φεβρουάριο ανακοίνωσε την κυκλοφορία του νέου της δίσκου. “Every Where Is Some Where” είναι ο τίτλος του δεύτερου album της, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 7 Απριλίου από την Interscope Records.

Η επίσημη ανακοίνωση του δίσκου έγινε παράλληλα με την διαθεσιμότητα του “Black Wave”, ένα δυναμικό τραγούδι με πολιτικό νόημα. Στις 10 Μαρτίου, η K. Flay χάρισε στους θαυμαστές της το δεύτερο single της δεύτερης δισκογραφικής της δουλειάς, με τίτλο “High Enough”. Τους στίχους συνυπογράφουν οι K.Flay και Mike Elizondo, ο οποίος είναι πίσω από την παραγωγή του.

Το “High Enough” είναι αναμφισβήτητα πιο ανάλαφρο από το “Black Wave” και επικεντρώνεται στο πάθος που διακατέχει την K.Flay για ένα άλλο πρόσωπο. Με τους στίχους, η τραγουδίστρια εξηγεί ότι δεν χρειάζεται να καταφεύγει σε ουσίες για τον οποιοδήποτε λόγο.

Σε μία συνέντευξη που παραχώρησε η ανερχόμενη τραγουδίστρια στο Radio.com για το “High Enough”, δήλωσε: “Ένα μέρος του εαυτού μου ρωτούσε: ‘Τι και αν βρίσκομαι σε μία νιρβάνα; Και αν δεν χρειάζομαι τίποτα από όλα όσα παίρνω;’ Υπάρχουν πολλές στιγμές στη ζωή μου – είτε αφορά ένα άτομο είτε σε μια κατάσταση που βρίσκομαι – που δεν θέλω να είμαι αλλαγμένη ή υπό την επήρεια ουσιών. Θέλω να καταλαβαίνω πλήρως το τι νιώθω”.

K.Flay - High Enough

Back To Top