skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Katy Perry – Cozy Little Christmas

Η Katy Perry μας φέρνει πιο κοντά στα Χριστούγεννα με το νέο της τραγούδι “Cozy Little Christmas”!

Τίτλος τραγουδιού“Cozy Little Christmas”

Καλλιτέχνης: Katy Perry

Μουσική / Στίχοι: Katy Perry, Greg Wells, Ferras Alqaisi

Εταιρεία: Capitol Records

Από το single: Digital Single

Ημερομηνία κυκλοφορίας single: 15 Νοεμβρίου 2018

Art-Cover:

Έχοντας περάσει ένα μεγάλο χρονικό διάστημα που δεν είχαμε κανένα νέο από την Katy Perry, επιτέλους είναι ξανά κοντά μας. Εν όψει Χριστουγέννων, δεν θα μπορούσε να απέχει από το κλίμα και κυκλοφόρησε μία ενδιαφέρουσα, εποχιακή δημιουργία. Το “Cozy Little Christmas” ήρθε ως από μηχανής θεός για να δώσει λίγη παραπάνω ζωντάνια στα φετινά Χριστούγεννα. Ξεφεύγοντας από τις κλασσικές, jazz δημιουργίες, η Katy Perry διατηρεί τον pop χαρακτήρα της και μας παρουσιάζει μία ρυθμική δημιουργία γεμάτη χρυσόσκονη κι αγάπη.

Μέσα από το νέο της, ζεστό τραγούδι, η Perry κάνει λόγο για τα δώρα και για το γεγονός ότι δεν είναι καθόλου αναγκαία, όταν υπάρχει αγάπη. Το εν λόγω τραγούδι, λοιπόν, ήρθε ως μία ανεξάρτητη κυκλοφορία στη δημοσιότητα έπειτα από το Waving Through A Window, ενώ νωρίτερα η Perry είχε να μας παρουσιάσει νέο της υλικό από τις αρχές του έτους, με το τραγούδι Save as Draft.

Αξίζει να σημειώσουμε πως η Katy Perry προετοιμάζει ένα μυστικό project, για το οποίο δεν έχει διαρρεύσει ουδεμία πληροφορία, ενώ οι περισσότεροι εικάζουν πως πρόκειται για κάποια χριστουγεννιάτικη οπτικοακουστική δημιουργία. Εν αναμονή, λοιπόν, για τα περαιτέρω, απολαύσει το “Cozy Little Christmas” ευθύς αμέσως.

Katy Perry – Cozy Little Christmas

Back To Top