skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Katy Perry – Waving Through A Window

Η Katy Perry διασκευάζει το “Waving Through A Window” από το θεατρικό έργο “Dear Evan Hansen”!

Τίτλος τραγουδιού“Waving Through A Window”

Καλλιτέχνης: Katy Perry

Μουσική / Στίχοι: Justin Paul, Benj Pasek

Εταιρεία: Epic Records/Sony Music Entertainment

Από το O.S.T.: “Dear Evan Hansen: Deluxe”

Ημερομηνία κυκλοφορίας LP: 16 Νοεμβρίου 2018

Art-Cover:

Όταν η Katy Perry πήγε να δει την μεγάλη επιτυχία του Broadway, “Dear Evan Hansen” τον Απρίλιο του 2017, το έργο είχε μια βαθιά επίδραση σε αυτήν. Η τραγουδίστρια έγραψε για τον αντίκτυπο αυτό στη σελίδα της, πως μετά την προβολή της παράστασης “μεταμορφώθηκε συναισθηματικά για πάντα”. Στη δική της ζωή, είπε: «Έχω αγωνιστεί με την κατάθλιψη, και όπως πολλοί άλλοι, πάντα αισθάνεσαι μόνος στη μάχη της επιθυμίας να ανήκεις κάπου».

Ένα από τα τραγούδια του έργου που την συνεπήρε πραγματικά ήταν το “Waving Through a Window”, για το οποίο η τραγουδίστρια είπε πως “ενσωματώνει την ψυχική απομόνωση για την οποία μερικές φορές αγωνίστηκα”. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο όταν οι δημιουργοί του musical, Benj Pasek και Justin Paul, ζήτησαν από την Perry να ηχογραφήσει εκ νέου το τραγούδι για να ξεκινήσει η νέα εθνική περιοδεία του έργου εκείνη δέχτηκε και τώρα έχουμε ενώπιον μας μια ακόμα διασκευή του.

To θεατρικό αυτό έργο έχει αποσπάσει δεκάδες βραβεία μέχρι σήμερα (ανάμεσά τους Grammy, Emmy, Tony, Drama League κ.α.). Η εκτέλεση του τραγουδιού της Katy Perry κυκλοφορεί ήδη από τις 2 Νοεμβρίου με την deluxe έκδοση του soundtrack του θεατρικού έργου.

Katy Perry - Waving Through A Window

Back To Top