skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Keith Urban – Parallel Line

Ο πολυτάλαντος Keith Urban επιστρέφει με δυνατή ρομαντική διάθεση…

Τίτλος τραγουδιού“Parallel Line”

Καλλιτέχνης: Keith Urban

Μουσική / Στίχοι: Benny Blanco, Amy Wadge, Johnny McDaid, Julia Michaels, Ed Sheeran

Από το album: “Graffiti U”

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : T.B.A.

Art-Cover:

Το νέο τραγούδι του ακούει στον τίτλο «Parallel Line» είναι μια αργή και ρομαντική μπαλάντα που μεταδίδει ερωτικά vibes. Πρόκειται για το ολοκαίνουριο single του country καλλιτέχνη, το οποίο μας δίνει μια πρώτη γεύση από το επερχόμενο album του με τίτλο «Graffiti U». Στη σύνθεση του τραγουδιού συμμετέχει ο Ed Sheeran, μεταξύ των Benny Blanco, Amy Wadge, Johnny McDaid και Julia Michaels.

Ο νέος του δίσκος -δέκατος στη σειρά- αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα, αν και ακόμα δεν έχει γίνει επίσημη ανακοίνωση της ημερομηνίας, ενώ αμέσως μετά ο Urban ετοιμάζει μια μεγάλη περιοδεία, που θα ξεκινήσει στις 15 Ιουνίου, με 58 live εμφανίσεις.

Τελευταία δισκογραφική δουλειά του KeithUrban ακούσαμε το 2016 με τη κυκλοφορία του δίσκου «Ripcord», ο οποίος περιλάμβανε δυνατές συνεργασίες με καλλιτέχνες όπως Carrie Underwood, Pitbull και Nile Rodgers. Κατάφερε να βρεθεί υποψήφιο για τη κατηγορία ‘Καλύτερο Country Album’ στα 59α Grammy Awards, ενώ στις ΗΠΑ κατέκτησε τη κορυφή του Country Albums chart του Billboard.

Το «Parallel Line», λοιπόν, το πολλά υποσχόμενο νέο του τραγούδι ήρθε για να μας παρασύρει για μια ακόμη φορά, επιβεβαιώνοντας πως η νέα δισκογραφική δουλειά του Urban θα κρύβει πολλές εκπλήξεις και σίγουρα θα αγαπηθεί.

Keith Urban - Parallel Line

Back To Top