skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Kelela – LMK

Η Kelela ανακοινώνει το ντεμπούτο album της και μοιράζεται ένα πρώτο τραγούδι – ερωτικό κάλεσμα!

Τίτλος τραγουδιού: “LMK”

Καλλιτέχνης: Kelela

Μουσική / Στίχοι: Kelela

Από το album: “Take Me Apart” 

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : 6 Οκτωβρίου 2017

Art-Cover:

H ανερχόμενη Αμερικανίδα, R&B και electronic, τραγουδίστρια και στιχουργός, Kelela, πρόκειται να κυκλοφορήσει το πολυ-αναμενόμενο, ντεμπούτο album της, follow-up του EP της με τίτλο “Hallucinogen” που κυκλοφόρησε το 2014 και του mixtape “Cut 4 Me”, του 2013, με το οποίο μας συστήθηκε.

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση τo ντεμπούτο album της πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 6 Οκτωβρίου, από την Wrap Records, με τον τίτλο “Take Me Apart” και θα περιλαμβάνει 14 τραγούδια. “Παρά το γεγονός ότι είναι ένα προσωπικό album, η πολιτική μου ταυτότητα διαπνέει το πώς ακούγεται και το πώς επιλέγω να εκφράσω την ευαισθησία μου και την δύναμή μου». Δηλώνει η Kelela. «Είμαι μια έγχρωμη γυναίκα, δεύτερης γενιάς μετανάστρια (Αιθιοπία – Αμερική), που μεγάλωσα στα προάστια ακούγοντας R&B, jazz και Bjork. Όλα αυτά βγαίνουν προς τα έξω, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο».

Για να μας δώσει μια γεύση από το επερχόμενο album, η Kelela μοιράστηκε ένα πρώτο single από αυτό, που ονομάζεται “LMK” (Let Me Know). Πρόκειται για ένα ρυθμικό R&B τραγούδι, στο οποίο η τραγουδίστρια φαίνεται σίγουρη για τα θέλω της και με αυτοπεποίθηση προσκαλεί τον μελλοντικό της εραστή: “It ain’t that deep by the way/ No one’s tryna settle down/ All you gotta do is let me know.”

Kelela – LMK

Back To Top