skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Khalid – Better

Ο Khalid κυκλοφόρησε το νέο του single “Better”, που προμηνύει τον ερχομό του δεύτερου LP του!

Τίτλος τραγουδιού“Better”

Καλλιτέχνης: Khalid

Μουσική / Στίχοι: Charlie Handsome, Jamil Chammas, Denis Kosiak, Tor Erik Hermansen, Mikkel Stoleer Eriksen, Khalid

Εταιρεία: RCA Records

Από το LP: Digital Single

Ημερομηνία κυκλοφορίας single:14 Σεπτεμβρίου 2018

Art-Cover:

“Better” είναι ο τίτλος του ολοκαίνουριου single του ανερχόμενου και αρκετά αγαπητού Khalid, με το οποίο προμηνύει την επιστροφή του στα μουσικά δρώμενα. Έχει περάσει μόλις ένας χρόνος που τον γνωρίσαμε μέσα από την πρώτη του δισκογραφική δουλειά “American Teen”.

Ο Khalid, αφού είχε μία εκπληκτική πορεία στα παγκόσμια charts, αλλά και διεκδίκησε υποψηφιότητες στα επόμενα βραβεία Grammys, τώρα ξεκινάει να προετοιμάζεται για τα επόμενα μουσικά βήματα. Το “Better” είναι ο προπομπός του δεύτερου -άτιτλου ακόμα- δίσκου του, για τον οποίο ακόμα δεν υπάρχουν περαιτέρω πληροφορίες.

Το τελευταίο του single κυκλοφόρησε στις 14 Σεπτεμβρίου σε όλες τις streaming πλατφόρμες και διαδικτυακά “μουσικοπωλεία”, αλλά είχε ήδη παρουσιαστεί από τον ίδιο λίγες ημέρες πριν την πρεμιέρα του σε μία εμφάνισή του σε φεστιβάλ του Τέξας. Πρόκειται για ένα pop-friendly τραγούδι με κάποιες R’n’B επιρροές και η συγγραφή του είναι δημιούργημα συνεργασίας του ίδιου και των Charlie Handsome, Jamil Chammas, Denis Kosiak, Tor Erik Hermansen και Mikkel Stoleer Eriksen.

Khalid – Better

Back To Top