skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Kid Ink – Big Deal

Ποια είναι η μεγάλη συμφωνία που οδήγησε τον Kid Ink στην κορυφή;

Τίτλος τραγουδιού“Big Deal”

Καλλιτέχνης: Kid Ink

Μουσική / Στίχοι: Matthew Banks, Joel Banks, Kid Ink, Bankroll Got It

Εταιρεία: RCA Records

Από το LP: Digital Single

Ημερομηνία κυκλοφορίας single: 3 Αυγούστου 2018

Art-Cover:

Ο Kid Ink, εδώ και αρκετό καιρό, να προετοιμάζει το έδαφος για την επόμενη ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά του. Το τελευταίο album του ήταν το “Full Speed”, το οποίο κυκλοφόρησε το 2015 και κατάφερε να εκτοξευθεί στα παγκόσμια μουσικά charts. Το τελευταίο διάστημα, ο νεαρός rapper έχει ξεκινήσει να δίνει διάφορα δείγματα για τον επερχόμενο δίσκο του, αλλά δυστυχώς δεν υπάρχουν περαιτέρω πληροφορίες ακόμα.

Τις αρχές του 2018, ο Kid Ink το υποδέχτηκε με το πρώτο του single για τη φετινή χρονιά, με τίτλο “Tell Somebody”, αλλά μεγάλη ραδιοφωνική επιτυχία γνώρισε το “Woop Woop”. Το προαναφερθέν τραγούδι κατάφερε να έχει μία εξαιρετική πορεία στα charts και να αγαπηθεί αρκετά από το κοινό. Ο νεαρός rapper επιστρέφει με μία ακόμη μικρή γεύση για να προετοιμάσει το έδαφος για το επόμενο δισκογραφικό του project.

“Big Deal” είναι το ολοκαίνουριο τραγούδι του, το οποίο κυκλοφόρησε παγκοσμίως στις 3 Αυγούστου από την RCA Records. Μέσα από το εν λόγω single, ο Kid Ink υπενθυμίζει πόσο δύσκολο είναι να υπομείνεις διάφορες δοκιμασίες, ώστε στο τέλος να καταφέρεις να βρεθείς στην κορυφή. Ο νεαρός καλλιτέχνης, για την ολοκλήρωση και τη δημιουργία του τραγουδιού, συνεργάστηκε με τους Matthew Banks, Joel Banks και Bankroll Got It.

Kid Ink – Big Deal

Back To Top