skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Kiiara – Wishlist

Η Kiiara μας παρουσιάζει την “Wishlist” της!

Τίτλος τραγουδιού“Wishlist”

Καλλιτέχνης: Kiiara

Μουσική / Στίχοι: Teddy Sinclair, Kiiara

Από το album: Digital Single

Ημερομηνία κυκλοφορίας single: 13 Οκτωβρίου 2017

Art-Cover:

Έχοντας προσφάτως κυκλοφορήσει το single Complicated, στο οποίο οι Dimitri Vegas και Like Mike, μαζί με τον David Guetta την προτίμησαν να τους συνοδεύσει φωνητικά, η Kiiara ήρθε ξανά στο μουσικό προσκήνιο με μία δική της δημιουργία. “Wishlist” φέρει ως τίτλο το ολοκαίνουριο single της Αμερικανίδας τραγουδίστριας και τραγουδοποιού από το Illinois και η επίσημη, ψηφιακή πρεμιέρα του έγινε στις 12 Οκτωβρίου.

Το “Wishlist” αποτελεί μία synth – pop σύνθεση, τους στίχους και την μουσική της οποίας υπογράφει η ίδια η τραγουδίστρια, σε συνεργασία με την Βρετανίδα ερμηνεύτρια Teddy Sinclair. Μέσα από το τραγούδι, η Kiiara εκμυστηρεύεται την πραγματοποίηση της επιθυμίας της να ‘αποκτήσει’ τον άνθρωπο που αγαπάει. Προς το παρόν, το “Wishlist” δεν φαίνεται να περιλαμβάνεται σε κάποια δισκογραφική δουλειά της Kiiara, ωστόσο ευχόμαστε να αποτελεί προπομπό κάποιας επερχόμενης δισκογραφικής της ενέργειας.

Σχετικά με το εν λόγω single, η Kiiara δήλωσε: “Το “Wishlist” σχετίζεται με κάποια περαστική ή θανάσιμη αγάπη. Και οι δύο εμπλεκόμενοι θα έκαναν τα πάντα για την “κατάκτηση” ακόμα κι αν κατέληγε στο “χάος”. Αυτός γνωρίζει πολύ καλά ότι μπορεί αυτή να τον καταστρέψει, αλλά είναι εντελώς “μέσα” (στο παιχνίδι), όπως και να έχει. Γνωρίζει πως είναι ένα άτακτο κορίτσι, επίσης όμως γνωρίζει ότι την χρειάζεται…’I wanna make him my number one. He’s at the top of my wishlist’.”

Kiiara - Wishlist

Back To Top