skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | King Gizzard & The Lizard Wizard – The Last Oasis

Λίγες ημέρες πριν την κυκλοφορία του πέμπτου album τους μέσα στο 2017, οι King Gizzard & The Lizard Wizard, μοιράστηκαν ένα ακόμη single από αυτό, με τίτλο “The Last Oasis“.

Τίτλος τραγουδιού: “The Last Oasis”

Καλλιτέχνης: King Gizzard & The Lizard Wizard

Μουσική / Στίχοι: N/A

Από το album: T.B.A

Ημερομηνία κυκλοφορίας single : 20 Δεκεμβρίου 2017

Art-Cover:

Το αυστραλιανό, psychedelic rock συγκρότημα, King Gizzard & The Lizard Wizard, είχε κάνει μια επική ανακοίνωση στις αρχές του χρόνου: Έδωσε την υπόσχεση ότι μέσα στο 2017 θα μοιραστεί με το κοινό του 5 ολοκαίνουρια, full-length albums. ‘Ετσι, ξεκινώντας από τον μήνα του Φεβρουαρίου, το συγκρότημα έχει ήδη κυκλοφορήσει τέσσερα albums, με τους τίτλους “Flying Microtonal Banana”, “Murder of the Universe”, “Sketches of Brunswick East” και το πιο πρόσφατο “Polygondwanaland”.

Φαίνεται πως οι King Gizzard & The Lizard Wizard θα καταφέρουν να τηρήσουν την υπόσχεση τους, αφού σύμφωνα με δηλώσεις του frontman, Stu Mackenzie, το πέμπτο και τελευταίο album για το 2017, για το οποίο δεν γνωρίζουμε ακόμα περισσότερες πληροφορίες, πρόκειται να κυκλοφορήσει στην εκπνοή του έτους.

Μέχρι τώρα, το συγκρότημα έχει μοιραστεί τρία singles, βγαλμένα από το επερχόμενο αυτό, πέμπτο album του 2017, που ονομάζονται “All Is Known”, “Beginner’s Luck” και “Greenhouse Heat Death”, και τώρα, κυκλοφόρησε ένα τέταρτο τραγούδι, με τον τίτλο “The Last Oasis”. Πρόκειται για ένα όμορφο, χαμηλών τόνων, psych-pop τραγούδι, οι στίχοι του οποίου μιλούν για ονειροπολήσεις και οφθαλμαπάτες: “Dreamin’ takes my mind away/ It suffocates my brain in waves/ Optical illusion, sheet of water/ Be perfusion, search the waters”.

King Gizzard & The Lizard Wizard – The Last Oasis

Back To Top