skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Kovacs – Cheap Smell

Η Kovacs κυκλοφορεί το τραγούδι “Cheap Smell” μέσα από το ομότιτλο και αναμενόμενο album της!

Τίτλος τραγουδιού“Cheap Smell”

Καλλιτέχνης: Kovacs

Μουσική / Στίχοι: Kovacs, Liam Howe, Hannah Robinson

Από το LP: “Cheap Smell”

Ημερομηνία κυκλοφορίας single: 16 Απριλίου 2018

Art-Cover:

Η 27χρονη καλλιτέχνιδα Kovacs βρίσκεται ξανά στις επάλξεις προετοιμάζοντάς μας για τον δεύτερο ολοκληρωμένο της δίσκο, ο οποίος θα έχει τίτλο “Cheap Smell”. Πιο συγκεκριμένα, η Kovacs κυκλοφόρησε στις 13 Απριλίου το lead single του εν λόγω δίσκου, με τίτλο “Black Spider”, ενώ λίγο αργότερα μας παρουσίασε και το ομότιτλο με το δίσκο τραγούδι. Πρόκειται για ένα τραγούδι στο οποίο διακρίνουμε το γνώριμο «σκοτάδι» που προβάλει σε κάθε ευκαιρία η τραγουδίστρια, ενώ χαρακτηριστικό του για ακόμα μία φορά –πέρα από την αναγνωρίσιμη φωνή της- είναι τα ρυθμικά κρουστά.

Το “Cheap Smell” την επαναφέρει στο ρετρό ύφος που έχει υιοθετήσει από την αρχή της καριέρας της και αν κρίνουμε από την επιτυχία εκείνη, τότε το τραγούδι έχει τις προδιαγραφές για να γίνει η επόμενη μεγάλη επιτυχία της που θα την αναδείξει σε ακόμα μεγαλύτερο κοινό!

Το 2015, η Kovacs μας συστήθηκε με το debut studio album της “Shades of Black”, ένα album χαρακτηρισμένο από σκοταδισμό και την βαριά φωνή της Δανής τραγουδίστριας. Μέσα από αυτό η Kovacs μοιράστηκε μαζί μας το hit single της “My Love”, αλλά και μοναδικές δημιουργίες, όπως τα “50 Shades of Black” και “The Devil You Know”. Το ελληνικό κοινό την απόλαυσε την ίδια χρονιά στο πλευρό του Robbie Williams, στο πλαίσιο του Rockwave Festival, ενώ δεν πέρασαν απαρατήρητες ούτε οι solo εμφανίσεις της στη χώρα μας.

Kovacs - Cheap Smell

Back To Top