skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | L7 – Dispatch From Mar-A-Lago

Το Αμερικάνικο rock συγκρότημα από τη Καλιφόρνια ενώνει τις δυνάμεις του ύστερα από 18 χρόνια σε ένα ολοκαίνουριο τραγούδι που απευθύνεται στον Donald Trump.

Τίτλος τραγουδιού«Dispatch From Mar-A-Lago»

Καλλιτέχνης: L7

Μουσική / Στίχοι: Suzi Gardner, Donita Sparks

Από το album: Digital Single

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : 29 Σεπτεμβρίου 2017

Art-Cover:

Ο λόγος για τις L7, το συγκρότημα που ξεκίνησε τη μουσική του καριέρα το 1985 και παρέμεινε ενεργό στη μουσική σκηνή μέχρι και το 2001, ενώ είδαμε την επανένωσή τους πάλι το 2014 με το ίδιο line-up. Το συγκρότημα αποτελείται από τις Donita Sparks (φωνητικά και κιθάρα), Suzi Gardner (κιθάρα), Jennifer Finch (μπάσο) και Dee Plakas (drummer).

Λόγω της εικόνας αλλά και του στυλ της μουσικής τους οι L7 έχουν ταυτιστεί με το μουσικό κίνημα της grunge, ένα είδος εναλλακτικής rock, το οποίο αναπτύχθηκε στα μέσα του 1980 στην πολιτεία της Washington των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, και κυρίως στο Seattle. Ακόμη, το συγκρότημα κατάφερε να επηρεάσει πολλά γυναικεία συγκροτήματα τη περίοδο των ‘90s.

Τώρα λοιπόν, οι L7 επιστρέφουν με το πρώτο τους τραγούδι ύστερα από 18 ολόκληρα χρόνια, με τίτλο «Dispatch From Mar-A-Lago» που κυκλοφορεί από τη Don Giovanni Records. Μάλιστα, το συγκεκριμένο τραγούδι αποτελεί το ένα από τα δύο singles, που το group αναμένεται να κυκλοφορήσει πριν το τέλος του χρόνου σύμφωνα με το Pitchfork.

Τη σύνθεση του νέου αυτού τραγουδιού ανέλαβαν οι Suzi Gardner και Donita Sparks, και περιλαμβάνει στίχους αρκετά καυστικούς, οι οποίοι απευθύνονται στον Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών, Donald Trump, κι όχι με τα καλύτερα λόγια.

L7 - Dispatch From Mar-A-Lago

Back To Top