skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Lady Antebellum – Heart Break

Οι ρομαντικοί ασπαστές της country μουσικής σκηνής μας συστήνουν το νέο τους single από το επερχόμενο album τους.

Τίτλος τραγουδιού: “Heart Break”

Καλλιτέχνης: Lady Antebellum

Μουσική / Στίχοι: Dave Haywood, Charles Kelley, Hillary Scott, Jesse Frasure, Nicolle Galyon

Από το album: “Heart Break”

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : 9 Ιουνίου 2017

Art-Cover:

Μπορεί να μην προκαλούν με την ζωή τους ή και την μουσική τους, οι Lady Anebellum είναι ένα από τα συμπαθέστερα για το κοινό στο οποίο απευθύνονται συγκροτήματα. Η αγάπη τους είναι η country μουσική σκηνή και με αφορμή αυτό έχουν ήδη κυκλοφορήσει έξι ολοκληρωμένους δίσκους με πιο πρόσφατο τον δίσκο “747” του 2014.

Φτάνοντας, λοιπόν, στο 2017 οι Hillary Scott, Charles Kelley και Dave Haywood έχουν ετοιμάσει τον έβδομο πλέον δίσκο τους που θα κυκλοφορήσει στις 9 Ιουνίου μέσω της Capitol Records Nashville. Τα μέλη του συγκροτήματος υπογράφουν την σύνθεση των έντεκα από τα 13 τραγούδια του album, ενώ ήδη μας έχουν συστήσει το πρώτο single από αυτό. “You Look Good” φέρει ως τίτλο ο προ-πομπός του δίσκου και κυκλοφόρησε τον Ιανουάριο της χρονιάς που διανύουμε.

Σειρά έχει το single “Heart Break”. Μία ρομαντική μπαλάντα σε country ρυθμό και με όλο το συναίσθημα που μπορεί να αναβλύζει από τα τραγούδια των Lady Antebellum. Η μουσική και οι στίχοι του “Heart Break” φέρουν την υπογραφή των Dave Haywood, Charles Kelley, Hillary Scott, Jesse Frasure και Nicolle Galyon.

Αξιοσημείωτη είναι και η συμμετοχή του συγκροτήματος στο επίσημο soundtrack της ταινίας “The Shack” σε σκηνοθεσία Stuart Hazeldine.

Lady Antebellum - Heart Break

Back To Top