skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Lara Fabian – Choose What You Love Most (Let It Kill You)

H Lara Fabian μας παρουσιάζει το νέο της τραγούδι από την επόμενη δισκογραφική της δουλειά!

Τίτλος τραγουδιού: “Choose What You Love Most (Let It Kill You)”

Καλλιτέχνης: Lara Fabian

Μουσική / Στίχοι: Lara Fabian, Sharon Vaughn

Από το album: “Camouflage”

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : 6 Οκτωβρίου 2017

Art-Cover:

Στα 47 της, η Lara Fabian είναι έτοιμη για ένα νέο-δίσκο ορόσημο στην καριέρα της. Δύο χρόνια μετά την επιτυχία του «Ma vie dans la tienne”, η τραγουδίστρια θα κυκλοφορήσει στις 6 Οκτωβρίου το αγγλόφωνο album, που ονομάζεται «Camouflage”. Η επιστροφή στη διεθνή αγορά μετά το «Lara Fabian» το 1999, που κυκλοφόρησε επιτυχίες όπως τα: «Adagio», «I Will Love Again», «A Wonderful Life» το 2004 και «Mademoiselle Zhivago» (2010).

Ηχογραφημένο στη Στοκχόλμη, το Λος Άντζελες και τις Βρυξέλλες, όλα τα τραγούδια του «Camouflage» γράφτηκαν από την ίδια την Lara Fabian σε συνεργασία με τον Μο Denebi (Loreen) και την Sharon Vaughn (Agnes, Dolly Parton).

Η μεγάλη Βελγίδα τραγουδίστρια θα ξεκινήσει μια παγκόσμια περιοδεία τον Φεβρουάριο του 2018 με συναυλίες στη Νέα Υόρκη, στη Μόσχα, στη Βαρκελώνη και στο Zenith στο Παρίσι, με σκοπό την προώθηση του δίσκου αυτού.

Μετά από το πρώτο single «Growing Wings», και το video clip του, που γυρίστηκε στην Ισλανδία, η Lara Fabian παρουσιάζει τώρα το «Choose What You Love Most (Let It Kill You)». Μια όμορφη μπαλάντα όπου η ισχυρή φωνή της αντηχεί στο ρεφρέν συνοδευόμενη από ραγδαία αύξηση της έντασης των ήχων των βιολιών.

Lara Fabian - Choose What You Love Most (Let It Kill You)

Back To Top