skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Lara Fabian – What If (from “Racetime” O.S.T.)

Η Lara Fabian παρουσιάζει το τραγούδι “What If” από το soundtrack της ταινίας “La Course des Tuques” (“Racetime”).

Τίτλος τραγουδιού“What If”

Καλλιτέχνης: Lara Fabian

Μουσική / Στίχοι: N/A

Εταιρεία: Blü Dog Média

Από το O.S.T.: “La course des Tuques”

Ημερομηνία κυκλοφορίας O.S.T.: 16 Νοεμβρίου 2018

Art-Cover:

Μια ολοκαίνουρια ταινία κινουμένων σχεδίων έκανε πριν από λίγες μέρες πρεμιέρα στον Καναδά με τίτλο “La Course des Tuques” ή πιο σύντομα “Racetime”. Την σκηνοθεσία της υπογράφουν οι Benoît Godbout, Jean-François Pouliot και François Brisson ενώ τις φωνές στους ήρωές της δανείζουν οι ηθοποιοί: Noel Fisher, Angela Galuppo, Dawn Ford,  Jenna Wheeler-Hughes, Satine Scarlett Montaz, Tod Fennell, Holly Gauthier-Frankel, Lucinda Davis κ.α.

Μπορεί η ταινία να μην έκανε τον αναμενόμενο ντόρο στις απανταχού κινηματογραφικές αίθουσες ωστόσο το soundtrack του που κυκλοφόρησε παράλληλα με την ταινία είναι σίγουρο πως θα τραβήξει τα βλέμματα του μουσικόφιλου κοινού. Ανάμεσα στα ονόματα που απαρτίζουν το tracklist συναντάμε και εκείνα των: Simple Plan, Garou, Alex Nevsky, Dumas, Lulu Hughes, Kim Richardson, Alexe αλλά και η μεγάλη Lara Fabian με το τραγούδι της “What If”.

Πρόκειται για ένα χαρούμενο και αισιόδοξο τραγούδι, του οποίου η σύνθεση είναι ενισχυμένη με έντονα κρουστά, ενώ η Lara Fabian προσθέτει ένα ακόμα τραγούδι στην αγγλόφωνη δισκογραφία της.

Η Fabian αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα το νέο της γαλλόφωνο album με τίτλο “Papillon” από το οποίο μας έχει ήδη παρουσιάσει το ομότιτλο single του.

Lara Fabian - What If (from "Racetime" O.S.T.)

Back To Top