skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Laura Pausini – Fantastico (Fai quello che sei)

Αυτό είναι το ολοκαίνουριο τραγούδι της Laura Pausini!

Τίτλος τραγουδιού“Fantastico (Fai quello che sei)/Fantástico (Haz Lo Que Eres)”

Καλλιτέχνης: Laura Pausini

Μουσική / Στίχοι: Virginio Simonelli, Paolo Carta, Laura Pausini

Από το album: “Fatti Sentire “

Ημερομηνία κυκλοφορίας album: 16 Μαρτίου 2018

Art-Cover:

Το τραγούδι “Fantastico (fai quello che sei)” που μόλις κυκλοφόρησε ως το επόμενο single από το νέο album της Ιταλίδας superstar, Laura Pausini που θα έχει τίτλο “Fatti Sentire”. Αυτό είναι και το δεύτερο τραγούδι, μετά το single, “Non è detto” και είναι διαθέσιμο σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες.

H τραγουδίστρια δήλωσε λίγο πριν την κυκλοφορία του: “δεν θα είναι απλά ένα νέο single, για να μάθετε περισσότερα για το νέο μου album που κυκλοφορεί στις 16 Μάρτη. Το τραγούδι είναι σε πολύ διαφορετικό ύφος από το «Non è detto» δεδομένου ότι είναι αρκετά πιο χορευτικό και ρυθμικό και στέλνει ένα θετικό μήνυμα προς τον ακροατή, δημιουργεί ένα νέο συμβόλαιο με το κοινό, με ένα κοινό ‘κλειδί’ για πολλούς ανθρώπους, την επαφή με τα συναισθήματα όσων το ακούν, σαν να λέει: ‘Θα προσπαθήσω κι εγώ το ίδιο'”.

Πρόκειται για ένα τραγούδι που μπορεί να αφιερωθεί για να δώσει δύναμη και κουράγιο σε όσους θα πρέπει να ενθαρρύνονται και να πιστεύουν στον εαυτό τους, στα όνειρά τους και στις ικανότητές τους και σε εκείνους που πρέπει να μάθουν να αγαπούν ο ένας τον άλλον όπως είναι. Το “Fantastico (fai quello che sei)” είναι μια ισχυρή φράση, η οποία δίνει τόσο θάρρος η οποία μεταδίδει θετικότητα και δύναμη σε εκείνους που το ακούν και για το λόγο αυτό η Pausini το κυκλοφόρησε επίσης με ισπανικό στίχο υπό τον τίτλο “Fantástico (Haz Lo Que Eres)”, για να μεταδώσει το μήνυμα του σε ακόμα περισσότερο πληθυσμό!

Laura Pausini - Fantastico (Fai quello che sei)

Laura Pausini - Fantástico (Haz Lo Que Eres)

Back To Top