skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Lee Fields & The Expressions – Time

Ένα ακυκλοφόρητο “διαμάντι” από τους Lee Fields & The Expressions.

Τίτλος τραγουδιού“Time”

Καλλιτέχνης: Lee Fields & The Expressions

Μουσική / Στίχοι: N/A

Από το album: digital single

Ημερομηνία κυκλοφορίας single: 20 Οκτώβριου 2017

Art-Cover:

Ο Elmer “Lee” Fields γεννήθηκε το 1951 στη Βόρεια Καρολίνα και είναι ένας Αμερικανός καλλιτέχνης της soul. Μερικές φορές ο τύπος χρησιμοποιεί το παρατσούκλι “Little JB” για τη φυσική και φωνητική του ομοιότητα με τον James Brown. Κατά τη διάρκεια της 43χρονης καριέρας του, έχει περιοδεύσει με μεγάλα ονόματα της soul και της R’n’B όπως: Kool & The Gang, Hip Huggers, OV Wright , Darrell Banks και Little Royal. Ηχογράφησε το πρώτο του single το 1969 και εξακολουθεί να είναι ενεργός μέχρι σήμερα με κάμποσα σκαμπανεβάσματα στη πορεία. Τα τελευταία χρόνια, ηχογραφεί με το συγκρότημα των The Expressions, συμπεριλαμβανομένου του επικού album “Faithful Man” (2012). Το 2006, κυκλοφόρησε το τραγούδι “Jealousy” με τον Martin Solveig, και το 2008, οι δυο τους ηχογράφησαν άλλο ένα τραγούδι με τίτλο “I Want You”. Το 2014, Fields παρείχε πρόσθετα φωνητικά για τη βιογραφική ταινία του James Brown, “Get On Up” και λίγο αργότερα επανήλθε με το album “Special Night”.

Από το δίσκο αυτό ξεχώρισαν τραγούδια όπως: “Never Be Another You”, “Make The World” αλλά και το ομότιτλο τραγούδι αφήνοντας απέξω άλλα ακυκλοφόρητα “μαργαριτάρια” όπως το τραγούδι “Time” που κυκλοφόρησε στα τέλη Οκτωβρίου ως ανεξάρτητο digital single.

Πιστός στις soul καταβολές του προσθέτει άλλα ένα αξιόλογο τραγούδι στη συνολική του δισκογραφία, μέσα από το οποίο μας χαρίζει μια εκπληκτική ερμηνεία!

Lee Fields & The Expressions - Time

Back To Top