skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | LÉON – Lost Time

Μία dream-pop δημιουργία ήρθε από την LÉON με τίτλο “Lost Time”!

Τίτλος τραγουδιού“Lost Time

Καλλιτέχνης: LÉON

Μουσική / Στίχοι: Sean Douglas, Edvard Førre Erfjord, Henrik Michelsen, Lotta Lindgren

Εταιρεία: BMG Rights Management

Από το LP: “LÉON”

Ημ/νία κυκλοφορίας LP: 1 Μαρτίου 2018

Art-Cover:

Η Lotta Lindgren, ευρέως γνωστή με το καλλιτεχνικό της όνομα LÉON, είναι Σουηδή ερμηνεύτρια κι εδώ και τέσσερα περίπου χρόνια βρίσκεται στο μουσικό προσκήνιο παρουσιάζοντας τις indie-pop δημιουργίες της. Το 2019 φαίνεται πως είναι η χρονιά της LÉON, η οποία κυκλοφόρησε το ντεμπούτο, ολοκληρωμένο της album που φέρει ως τίτλο το όνομά της. Την 1η Μαρτίου, λοιπόν, η LÉON μοιράστηκε μαζί μας δέκα τραγούδια συνολικά, τα οποία έγιναν διαθέσιμα στο κοινό τόσο στην αναλογική, όσο και στην ψηφιακή μορφή τους.

Πέρα από το “You And I” που προσφάτως απολαύσαμε, η LÉON κυκλοφόρησε στις 28 Φεβρουαρίου ακόμα ένα single του δίσκου. Ο λόγος γίνεται για το τραγούδι “Lost Time”. Όπως πολύ σωστά κι εύκολα μπορείτε να φανταστείτε, το τραγούδι μιλάει για εκείνον τον ‘χαμένο χρόνο’ που δυστυχώς πολλές φορές έχουμε. Στην προκειμένη, η LÉON αναφέρεται στον χρόνο που δεν έχει με το υποκείμενο του ενδιαφέροντός της, κάτι το οποίο τη γεμίζει μελαγχολία και θλίψη.

Μέχρι στιγμής, αξίζει να σημειώσουμε πως η LÉON έχει στο ενεργητικό της τέσσερα EPs και μονάχα μία μέτρια απήχησης δουλειά, η οποία ακούει στο single “Tire of Talking”. Το εν λόγω single κυκλοφόρησε το 2015 και αναδείχθηκε ‘χρυσό’ μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα.

LÉON - Lost Time

Back To Top