skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Lia Hide – Daughter of Storm and Bad Wine

Λίγο πριν το τέλος του 2017 η Lia Hide μας χαρίζει το νέο της τραγούδι, “Daughter of Storm and Bad Wine”!

Τίτλος τραγουδιού“Daughter of Storm and Bad Wine”

Καλλιτέχνης: Lia Hide

Μουσική / Στίχοι: Lia Hide

Από το album: “Everyone Seems to Know Who I Am”

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : 21 Μαΐου 2017

Art-Cover:

Η Lia Hide μας συστήνει ακόμα μία δημιουργία της, με τίτλο “Daughter of Storm and Bad Wine”. Πρόκειται για το τελευταίο τραγούδι που θα μοιραστεί μαζί μας από τον πιο πρόσφατο δίσκο της, “Everyone Seems to Know Who I Am”, ο οποίος ήρθε κοντά μας στις 21 Μαΐου της χρονιάς που διανύουμε. Συνεχίζοντας στο σκοτεινό, αλλά κατά τα άλλα ονειροπόλο μοτίβο της, η Lia Hide κάνει έναν απολογισμό λίγο πριν φύγει το 2017.

Το “Daughter of Storm and Bad Wine”, όπως και τα προηγούμενα τραγούδια της φέρει την υπογραφή της ίδιας της τραγουδίστριας στους στίχους και την μουσική του. Στις 25 Δεκεμβρίου μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο YouTube, η Hide κυκλοφόρησε το τραγούδι μαζί με το lyric video αυτού στο οποίο την παρακολουθούμε να βάφει το πρόσωπό της με μεγάλη δεξιοτεχνία και τελικά να το ξεβάφει μέσα σε μία στιγμή. Δεν αναφερόμαστε σε κάποιο tutorial μακιγιάζ, αλλά στο πόσο εύκολα αλλάζουν πρόσωπα οι άνθρωποι.

Μπορεί να διανύουμε περίοδο Χριστουγέννων, το “Daughter of Storm and Bad Wine” ωστόσο σίγουρα δεν ενδείκνυται για να μας βάλει σε αυτό το κλίμα. Η Hide κάθε φορά, όπως και στα προηγούμενα Baby, I Hate You και Octavia καταφέρνει με μεγάλη ευκολία να μας εγκλωβίσει στην σκοτεινή ψυχοσύνθεση των τραγουδιών της και αυτό είναι μία δόση από την επιτυχία της.

Lia Hide - Daughter of Storm and Bad Wine

Back To Top