skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Liam Gallagher – Greedy Soul

Ένα νέο τραγούδι μόλις κυκλοφόρησε από τον μοναδικό Liam Gallagher.

Τίτλος τραγουδιού“Greedy Soul”

Καλλιτέχνης: Liam Gallagher

Μουσική / Στίχοι: Liam Gallagher

Από το album: “As You Were”

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : 6 Οκτωβρίου 2017

Art-Cover:

Ο πρώην frontman των Oasis ερμήνευσε για πρώτη φορά live στη Βρετανική τηλεοπτική εκπομπή “Later…” με τον Jools Holland το νέο του single με τίτλο «Greedy Soul» , ενώ αργότερα κυκλοφόρησε τη studio version του τραγουδιού μέσω του Spotify.

Πρόκειται για μια ακόμα γεύση, την οποία μοιράζεται ο τραγουδιστής με το κοινό του, από το επερχόμενο νέο του album υπό τον τίτλο «As You Were», που αναμένεται να κυκλοφορήσει επίσημα στις 6 Οκτώβρη.
Ο Gallagher ύστερα από το live του νέου του τραγουδιού στην εκπομπή του Jools Holland αποκάλυψε πως ο Αμερικανός συνθέτης Jimmy Webb -ένας από τους καλύτερους στον χώρο της μουσικής- του είχε πει πως οι στίχοι του «Greedy Soul» είναι ‘από τους καλύτερους στίχους’ που έχει ακούσει ποτέ.

Όσον αφορά το νέο του δίσκο, αν και αναμένεται σύντομα, ήδη έχουμε ακούσει αρκετά τραγούδια που θα περιλαμβάνει, όπως το «For What It’s Worth» πριν λίγο καιρό, αλλά και τα «Chinatown» και «Wall Of Glass», τα οποία έχουν επίσης κυκλοφορήσει και video clip.

Τέλος, ο pop-rock καλλιτέχνης ανακοίνωσε πως θα ξεκινήσει μια μεγάλη περιοδεία, που θα περιλαμβάνει πολλούς σταθμούς, μέχρι και Αμερική, και θα ξεκινήσει στις 29 Οκτώβρη με πρώτο σταθμό το Δουβλίνο.

Liam Gallagher - Greedy Soul

Back To Top