skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Liam Payne – Bedroom Floor

Το τρίτο single του Liam Payne είναι εδώ για να το απολαύσεις!

Τίτλος τραγουδιού“Bedroom Floor”

Καλλιτέχνης: Liam Payne

Μουσική / Στίχοι: ​lil aaron, Liam Payne, Charlie Puth, Jacob Kasher, Ammar Malik, Noel Zancanella, Aaron Jennings, Steve Mac

Από το album: Digital Single

Ημερομηνία κυκλοφορίας single: 19 Οκτωβρίου 2017

Art-Cover:

Μπορεί επισήμως να μην έχει ανακοινωθεί η οριστική διάλυση των One Direction, ωστόσο τα μέλη του συγκροτήματος, ενώ βρίσκονται σε αποχή από την συνολική τους δράση, προχωρούν σε solo καριέρες. Το κοινό αδημονεί κάθε φορά να κυκλοφορήσει κάτι νέο ο αγαπημένος του Niall Horan, ενώ η ίδια αντίδραση υπάρχει τόσο για τον Harry Styles, όσο και για τον Louis Tomlinson. Ο Liam Payne δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση στον κανόνα, μιας και…η ζήτηση είναι μεγάλη.

Από την δική του πλευρά, λοιπόν, ο 24χρονος Βρετανός ερμηνευτής της pop μουσικής σκηνής μας έχει ήδη συστήσει τα singles Strip That Down σε συνεργασία με τον Quavo και Get Low σε συνεργασία με τον μουσικό παραγωγό από την Ρωσία, Zedd. “Bedroom Floor” φέρει ως τίτλο το νέο ανεξάρτητο προς το παρόν single που κυκλοφόρησε ο Payne. Πρόκειται για μία βροχή κατηγοριών προς το πρόσωπο της συντρόφου του, η οποία όπως φαίνεται δεν είναι τόσο σίγουρη για την κατάληξη της σχέσης τους. Μία electro-pop σύνθεση, που αφήνει για το τέλος αρκετά ερωτηματικά αποτελεί το εν λόγω τραγούδι.

Μαζί με το τραγούδι κυκλοφόρησε κι ένα αρχιτεκτονικά άρτια δομημένο θα λέγαμε lyric video, που εναρμονίζεται με το ρυθμό του τραγουδιού. Σχετικά με το επερχόμενο δισκογραφικό του εγχείρημα, ωστόσο, ο Payne δεν έχει ανακοινώσει περαιτέρω πληροφορίες. Πάντως το κοινό θα το αναμένει μέσα στο 2018, με την ελπίδα ότι δεν θα το απογοητεύσει.

Liam Payne - Bedroom Floor

Back To Top