skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Lighthouse Family – Light On

Ακούστε άλλο ένα νέο τραγούδι από τους Lighthouse Family με τίτλο “Light On”!

Τίτλος τραγουδιού: “Light On”

Καλλιτέχνης: Lighthouse Family 

Μουσική / Στίχοι: Paul Tucker, Paul O’Duffy, Tunde Baiyewu

Εταιρεία: Universal/Polydor

Από το LP: “Blue Sky In My Head”

Ημ/νία κυκλοφορίας LP: 5 Ιουλίου 2019

Art-Cover:

Έχουν περάσει δεκαέξι ολόκληρα χρόνια, αλλά οι Tunde Baiyewu και Paul Tucker επανήλθαν πριν από λίγο καιρό με το single τους, “My Salvation” και λίγο αργότερα με το “Live Again” που προμηνύουν μάλιστα ένα ολοκαίνουριο album που θα φέρει τον τίτλο “Blue Sky In Your Head”. Το album θα κυκλοφορήσει στις αρχές Ιουλίου και θα σηματοδοτεί την ολική επαναφορά των Lighthouse Family αλλά λίγο πριν από αυτό το αγαπημένο duo μας χάρισε ένα ακόμα δείγμα από το tracklist του. Πρόκειται για μια mid-tempo, ταξιδιάρικη δημιουργία που έχει τίτλο “Light On” για την συγγραφή της οποίας τα δύο μέλη του σχήματος συνεργάστηκαν με τον Paul O’Duffy.

To duo που έγινε γνωστό σε όλο τον κόσμο κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του ’90 με τις τεράστιες επιτυχίες του “Lifted”, “Ocean Drive”, “Postcard from Heaven”, “High”, “Raincloud” κ.α.  επιστρέφει με το τραγούδι αυτό που είναι η πρώτη κυκλοφορία τους μετά από το “I Could Have Loved You” του 2003 που συμπεριλαμβανόταν στην “Greatest Hits” συλλογή τους που κυκλοφόρησε την ίδια χρονιά.

Το “Blue Sky In Your Head” είναι το τέταρτο studio album τους και θα αποτελείται από δεκατρία νέα τραγούδια. O Paul Tucker δήλωσε σχετικά με την επανένωση του σχήματος αλλά και την επανασύνδεσή του με τον συνεργάτη του: “Τι συμβαίνει όταν ο Tunde και εγώ μπαίνουμε στο studio, απλά παρασυρόμαστε – αλλά δεν μαλώνουμε ποτέ! Δεν υπάρχουν φωνές ή ρίψεις πραγμάτων. Στην πραγματικότητα, είχαμε μόνο μια διαφωνία – αλλά κράτησε 20 χρόνια!”.

Lighthouse Family - Light On

Back To Top