skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Lil Wayne – Big Bad Wolf

Το νέο τραγούδι του Lil Wayne θα είναι μέρος του mixtape που πρόκειται να κυκλοφορήσει με τίτλο, “Dedication 6 Reloaded”!

Τίτλος τραγουδιού“Big Bad Wolf”

Καλλιτέχνης: Lil Wayne

Μουσική / Στίχοι: Lil Wayne

Από το album: “Dedication 6: Reloaded”

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : 1 Ιανουαρίου 2018

Art-Cover:

O Lil Wayne κυκλοφόρησε το νέο single “Big Bad Wolf”, στο οποίο με την απόδοσή του αφήνει άφωνο τον ακροατή. Με βασικούς ρυθμούς στα drums και ηχηρά μπάσα ο Lil ξεκινά με σταθερό ρυθμό και ‘χτίζει’ το τραγούδι έως ότου φτάσει σε ρίμες «φωτιά», αφήνοντας ελεύθερο το flow του και τον εαυτό του (“Sound like a symphony or opera, too though/ Hittin’ some new notes/ And I am the maestro and you just a typo/ Private flight, don’t fly in too low/ I’m wiser than you know, a private school flow”).

Ο Lil Wayne δεν έχει, ακόμα, ανακοινώσει την ημερομηνία κυκλοφορίας του “Dedication 6 Reloaded”, το οποίο θα περιέχει και μια συνεργασία του με τον Jay-Z, το Family Feud, όπου θα συμμετέχει και ο Drake. Το mixtape αυτό θα είναι η συνέχεια του τελευταίου του project “Dedication 6”, που κυκλοφόρησε τον περασμένο Δεκέμβριο, με διάφορες διασκευές του καλλιτέχνη επάνω σε hits του 2017 (“DNA”– Kendrick Lamar, “Rockstar”-Post Malone, κ.α.).

Το “Dedicaton 6” είναι το τελευταίο LP του Wayne, μετά το “No Ceilings 2”, που ήρθε στα ράφια το 2015. Το “Dedicaton 6 Realoaded” σηματοδοτεί το ξεκίνημα του rapper για το έτος 2018.

Παρακάτω μπορείτε να πάρετε μια γεύση από την πιο πρόσφατη σύνθεση του Lil Wayne, “Big Bad World”…

Δημήτρης Ηγουμενίδης

Lil Wayne – Big Bad Wolf

Back To Top