skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Lil Wayne – Like A Man

“Κρατάει χρόνια αυτή η κολόνια” μεταξύ του ONHEL και του Lil Wayne και τώρα απέκτησε μουσική υπόσταση, μέσα από το τραγούδι “Like A Man”.

Τίτλος τραγουδιού“Like A Man”

Καλλιτέχνης: Lil Wayne

Μουσική / Στίχοι:Lil Wayne

Από το album: –

Ημερομηνία κυκλοφορίας single : 2 Αυγούστου 2017

Art-Cover:

Αισίως έχει φτάσει στα 34 του χρόνια και ο Lil Wayne βρίσκεται σε μία από τις πιο δημιουργικές του φάσεις, μιας και το τελευταίο διάστημα οι hip hop δημιουργίες συνεργασίες του και δημιουργίες του δίνουν “συχνά πυκνά” το παρόν. Αυτή τη φορά, ο Lil Wayne τοποθετήθηκε με τα ρυθμικά του φωνητικά στο τραγούδι “Like A Man” σε συνεργασία με τον χρόνια παραγωγό του, ONHEL.

Εδώ κι ένα χρόνο, μπορεί να μην έχουμε δει κάποια ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά του Αμερικανού rapper, ωστόσο έχουμε να θυμόμαστε το πιο πρόσφατο The Way I Are (Dance With Somebody) με την Bebe Rexha, καθώς και την μεγάλη του συνεργασία με τους DJ Khaled feat. Justin Bieber, Quavo και Chance the Rapper για το τραγούδι I’m The One. Για την Nicki Minaj δεν τίθεται θέμα, καθώς θα μπορούσαμε να την χαρακτηρίσουμε μόνιμη συνεργάτιδά του (βλ.Light My Body Up και No Frauds).

Στο “Like A Man”, ο ONHEL βάζει τον ήχο και ο Wayne κάνει αυτό που ξέρει να κάνει καλύτερα. Ραπάρει. Στο τραγούδι καυχιέται για τις ίδιες του τις ρίμες, τα όπλα και τα αυτοκίνητά του. Το συνολικό αποτέλεσμα θυμίζει κάτι από τα hip hop τραγούδια των 90s’, κάτι το οποίο μας βάζει σε αμφιβολίες για το εάν πρόκειται για νέο του τραγούδι ή για κάποιο ακυκλοφόρητο του παρελθόντος.

Lil Wayne – Like A Man

Back To Top