skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Lionman – Immortal

Ο Lionman επανέρχεται με ένα ακόμα ανεξάρτητο single!

Τίτλος τραγουδιού“Immortal”

Καλλιτέχνης: Lionman

Μουσική / Στίχοι: Cedrik Hammar, Rickard de Bruin

Εταιρεία: Sony Music Sweden

Από το LP: digital single

Ημερομηνία κυκλοφορίας single: 23 Οκτωβρίου 2018

Art-Cover:

Ο Lionman κυκλοφόρησε το ολοκαίνουριο single του με τίτλο, “Immortal” που θα συμπεριλαμβάνεται στο -άτιτλο προς το παρόν- ντεμπούτο EP του, που θα κυκλοφορήσει μέσα στη νέα χρονιά. Μετά από πολλά χρόνια συγγραφής συνθέσεων και στίχων, ο Lionman, (Cedrik Hammar όπως είναι το πραγματικό του όνομα), έκανε την πρώτη του δισκογραφική εμφάνιση νωρίτερα φέτος με τα singles “Don’t You Dare” και “Are You Mine” .

Αν ισχυριστεί κανείς ότι ο Lionman είναι ένας ξεχωριστός και πολύ ιδιαίτερος τραγουδιστής, δεν θα ήταν υπερβολή. Στη φωνή του υπάρχει ζεστασιά, ένταση, βάθος και πλάτος. Με το νέο του τραγούδι “Immortal” περιγράφει το συναίσθημα της ξέφρενης αγάπης και του πώς μπορεί αυτό από μόνο του να σε κάνει να αισθάνεσαι αθάνατος. Ο mid-tempo ήχος του είναι έντονος, εμπλουτισμένος με αρκετά ηλεκτρονικά στοιχεία ενώ η ισχυρή φωνή του Lionman πραγματικά μπορεί να απογειώσει κυρίως σε συνδυασμό με τα χορωδιακά φωνητικά που ακούγονται στο ρεφρέν.

Την παραγωγή του τραγουδιού υπέγραψε ο Rickard de Bruin από την RMK & Toppen, οι οποίοι βρίσκονται πίσω από την τελευταία επιτυχία του Nanos Mello, “Hold on”  αλλά και το “Tack för idag” του Albin Johnséns.

Lionman - Immortal

Back To Top