skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Logic feat. Damian Lemar Hudson – Black SpiderMan

Ο “Black Spiderman” ήρθε να τραγουδήσει ενάντια του ρατσισμού.

Τίτλος τραγουδιού“Black SpiderMan”

Καλλιτέχνης: Logic feat. Damian Lemar Hudson

Μουσική / Στίχοι: Sir Robert Hall II, Damian Lemar Hudson, Ivatury, Khalil Abdul-Rahman

Σκηνοθεσία: Andy Hines

Από το album: “Everybody”

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : 5 Μαΐου 2017

Art-Cover:

Ακόμα ένα τραγούδι επηρεασμένο από την κοινωνική πραγματικότητα ήρθε για να μας ευαισθητοποιήσει κατά των στερεοτύπων και των προκαταλήψεων. Φορέας του κοινωνικού μηνύματος αυτή την φορά είναι ο 27χρονος rapper Logic.

Προωθώντας την τρίτη ολοκληρωμένη δισκογραφική του δουλειά, με τίτλο “Everybody”, που θα κυκλοφορήσει επίσημα στην αναλογική της μορφή στις 5 Μαΐου, ο Logic μας συστήνει ακόμα ένα του δημιούργημα.

Σε συνεργασία με τον Αμερικανό καλλιτέχνη, Damian Lemar Hudson, ο Logic κυκλοφόρησε το “Black SpiderMan”. Πρόκειται για το follow-up single του ομότιτλου με τον δίσκο “Everybody”, το οποίο ακούσαμε για πρώτη φορά στις 31 Μαρτίου.

Το “Black SpiderMan” σε μουσική και στίχους των Sir Robert Hall II, Damian Lemar Hudson, Ivatury και Khalil Abdul-Rahman συνοδεύτηκε εξαρχής με το video clip του.

Οι σκηνοθετικές λήψεις του Andy Hines έρχονται να δώσουν μία περισσότερο χαρούμενη νότα στο βαρύ μήνυμα του τραγουδιού, παρουσιάζοντας πως και οι Λευκοί μπορούν να τραγουδήσουν gospel μουσική, αλλά και ο Θεός να είναι Μαύρος, όπως και ο “Black SpiderMan”.

Logic feat. Damian Lemar Hudson - Black SpiderMan

Back To Top