skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Logic & Rag’n’Bone Man – Broken People (“Bright: The Album”)

Οι Logic και Rag’n’Bone Man συμπράττουν για το soundtrack της ταινίας “Bright”!

Τίτλος τραγουδιού“Broken People”

Καλλιτέχνης: Logic & Rag’n’Bone Man

Μουσική / Στίχοι: Logic & Rag’n’Bone Man

Από το album“Bright: The Album”

Ημερομηνία κυκλοφορίας single: 29 Νοεμβρίου 2017

Art-Cover:

Ο Sir Robert Bryson Hall II γνωστός στο ευρύ κοινό ως Logic επιστρέφει με ένα νέο τραγούδι από τo soundtrack της νέας ταινίας του Netflix, “Bright” στην οποία πρωταγωνιστεί ο Will Smith. Το τραγούδι φέρει τον τίτλο “Broken People” και είναι μια συνεργασία με τον ανερχόμενο Rag’n’Bone Man. Μια συναισθηματικά φορτισμένη μπαλάντα με στίχους κοινωνικού περιεχομένου που γράφτηκε εξ ολοκλήρου από τους δύο ερμηνευτές του!

Το soundtrack της ταινίας αναμένεται να κυκλοφορήσει επισήμως στις 13 Δεκεμβρίου, ενώ για αυτό εργάστηκαν μεγάλα ονόματα του διεθνούς ρεπερτορίου όπως: Camila Cabello, Migos & Marshmello, Steve Aoki, Migos, A$AP Rocky, Tom Morello, Alt-J, Lil Uzi Vert, καθώς και την παράξενη συνεργασία μεταξύ των DRAM και Neil Young στο τραγούδι “Campfire”. Προμηνύοντας την κυκλοφορία του soundtrack νωρίτερα ακούσαμε τα τραγούδια: “Darkside” από τους Ty Dolla $ign, Future & Kiiara, “Home” από τους Machine Gun Kelly, X Ambassadors & Bebe Rexha και το “World Gone Mad” από τον Bastille.

Πριν λίγες ώρες ανακοινώθηκαν και οι φετινές υποψηφιότητες για τα βραβεία Grammy όπου ο Logic με το single του “1-800-273-8255” απέσπασε μεταξύ άλλων μια υποψηφιότητα στην κατηγορία “Καλύτερου Τραγουδιού” και “Καλύτερου Video Clip”.

Logic & Rag'n'Bone Man - Broken People

Back To Top