skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | London Grammar – Non-Believer

Στην πιο δημιουργική τους φάση βρίσκονται οι London Grammar και δεδομένης της πρόσφατης κυκλοφορίας του δίσκο τους, μας συστήνουν ακόμα ένα τραγούδι τους, το “Non-Believer”.

Τίτλος τραγουδιού“Non-Believer”

Καλλιτέχνης: London Grammar

Μουσική / Στίχοι: Hannah Reid, Daniel Rothman, Dominic Major, Paul Epworth

Από το album: “Truth Is a Beautiful Thing”

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : 9 Ιουνίου 2017

Art-Cover:

Το 2013, το βρετανικό τρίο κυκλοφόρησε το debut album του “If You Wait” και τέσσερα χρόνια αργότερα μας παρουσιάζει το δεύτερο ολοκληρωμένο δίσκο του με τίτλο “Truth Is A Beautiful Thing”. Η επίσημη κυκλοφορία του δίσκου σηματοδοτήθηκε στις 9 Ιουνίου 2017 μέσω της δικής τους δισκογραφικής εταιρείας Metal & Dust και Ministry of Sound.

Το κοινό μέχρι στιγμής έχει ανταποκριθεί θετικά στη νέα αυτή κυκλοφορία, κάτι το οποίο επιβεβαιώνεται σε κάθε single τους. “Rooting for You”, “Big Picture”, το ομότιτλο με τον δίσκο τραγούδι “Truth Is a Beautiful Thing” και “Oh Woman Oh Man” αποτελούν τα τέσσερα επίσημα singles των London Grammar. Με σκοπό λοιπόν την προώθηση του εν λόγω δίσκου το συγκρότημα συνεχίσει την κυκλοφορία τραγουδιών και αυτή τη φορά κοντά μας έχουμε το “Non-Believer”.

Χωρίς να παρεκκλίνουν από το αισθαντικό μουσικό ύφος τους, τα ατμοσφαιρικά φωνητικά δίνουν το παρών σε ολόκληρο το τραγούδι και οι London Grammar εντάσσουν ακόμα μία μελλοντική επιτυχία τους στη μουσική βιομηχανία. Η μουσική και οι στίχοι του τραγουδιού φέρουν την υπογραφή των Hannah Reid, Daniel Rothman, Dominic Major και Paul Epworth, ενώ η επίσημη κυκλοφορία του έγινε στις 14 Ιουλίου.

London Grammar - Non-Believer

Back To Top