skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Loote – Wish I Never Met You

Οι Loote μοιράζονται μαζί μας το ολοκαίνουριο τραγούδι τους, “Wish I Never Met You”!

Τίτλος τραγουδιού“Wish I Never Met You”

Καλλιτέχνης: Loote

Μουσική / Στίχοι: Jackson Foote, Alex Peter Koste, Jeremy Dussolliet, Emma Lov Block

Εταιρεία: 4th & Broadway, Island

Από το EP: “Single”

Ημερομηνία κυκλοφορίας EP: 15 Ιουνίου 2018

Art-Cover:

Έχεις μετανιώσει ποτέ για μία γνωριμία σου με κάποιο πρόσωπο; Οι Loote αναφέρονται σε αυτή τη στιγμή με αρνητικό συναίσθημα μέσα από το τραγούδι τους “Wish I Never Met You”. Πρόκειται για μία synth-pop δημιουργία, στα φωνητικά της οποίας απολαμβάνουμε τον Jackson Foote. Το τραγούδι περιλαμβάνεται στο ντεμπούτο E.P. του duo, με τίτλο “Single”, που κυκλοφόρησε στις 15 Ιουνίου της χρονιάς που διανύουμε.

Έχοντας λοιπόν κυκλοφορήσει τέσσερα συνολικά singles την περασμένη χρονιά, οι Loote που αποτελούνται από τους Emma Lov Block και Jackson Foote, έφεραν στην επιφάνεια την πρώτη τους δουλειά και με σκοπό την προώθησή της βρέθηκαν στο Billboard Hot 100 Festival στην New York, νωρίτερα μέσα στη χρονιά. Συζητήσεις πραγματοποιήθηκαν γύρω από τα επτά τραγούδια που συμπεριλήφθησαν στο εν λόγω E.P., ενώ αναφορά έγινε και στην συμμετοχή τους στην δημιουργία του “No Promises” των Cheat Codes και Demi Lovato.

Σε πρόσφατη συνέντευξή τους, το δίδυμο αποκάλυψε πως θα πραγματοποιήσει περισσότερες εμφανίσεις μέσω της περιοδείας του, ενώ ήδη έχουν επιστρέψει στο studio για περαιτέρω ηχογραφήσεις. Ανάμεσα στις ανακοινώσεις τους, οι Loote μοιράστηκαν με το κοινό πως πλέον μέλημά τους είναι η δημιουργία της ολοκληρωμένης τους δισκογραφικής δουλειάς.

Loote – Wish I Never Met You

Back To Top