skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Lorde – Sober

Πόσο νηφάλια νιώθει τελικά η Lorde στο νέο της τραγούδι;

Τίτλος τραγουδιού: “Sober

Καλλιτέχνης: Lorde

Μουσική / Στίχοι: Lorde/Jack Antonoff

Από το album: “Melodrama”

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : 16 Ιουνίου 2017

Art-Cover:

Η Lorde είναι μία από τις πολλά υποσχόμενες τραγουδίστριες, με τη διαφορά ότι εκείνη μπορεί να δημιουργήσει ένα νέο ρεύμα mainstream μουσικής. Η νεαρή καλλιτέχνιδα έχει ξεκινήσει το τελευταίο χρονικό διάστημα να προωθεί τον επερχόμενο δίσκο της.

Melodrama” είναι ο τίτλος του δεύτερου album της, το οποίο είναι προγραμματισμένο να κάνει την εμφάνισή του στις 16 Ιουνίου. Η Lorde συστήνει τη καινούρια δισκογραφική δουλειά της με το “Green Light”, το οποίο απέσπασε ένα μεγάλο εύρος θετικών κριτικών. Εν συνεχεία, η εν λόγω ερμηνεύτρια χάρισε στο κοινό της άλλα δύο countdown promo singles (“Liability”, “Perfect Places”).

Το επόμενο τραγούδι που θέτει η ίδια σε κυκλοφορία είναι το “Sober”, το οποίο έκανε πρεμιέρα στις streaming εφαρμογές στις 9 Ιουνίου. Η Lorde, όμως, μας είχε ήδη προετοιμάσει, καθώς το παρουσίασε για πρώτη φορά στις 14 Απριλίου σε ένα πάρτι – έκπληξη, που πραγματοποιήθηκε στο “Pappy & Harriet’s” στο Pioneerstown της Καλιφόρνια.

Στο συγκεκριμένο τραγούδι, η Lorde χρησιμοποιεί αρκετές φορές τη λέξη του χορού. Η ίδια σε συνέντευξη της αναφέρει, ότι την περίοδο που βρισκόταν στο studio ηχογράφησης, το μόνο πράγμα που ήθελε να κάνει διαρκώς, ήταν να χορεύει. Στο tracklist του δίσκου, υπάρχει ένα δεύτερο μέρος του “Sober”, με τίτλο “Sober II (Melodrama)”.

Lorde - Sober

Back To Top