skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | LORDI – Your Tongue’s Got The Cat

Οι Φιλανδοί Lordi επέστρεψαν με ολοκαίνουριο τραγούδι!

Τίτλος τραγουδιού“Your Tongue’s Got The Cat”

Καλλιτέχνης: LORDI

Μουσική / Στίχοι: N/A

Από το LP: “Sexorcism”

Ημερομηνία κυκλοφορίας LP: 25 Μαΐου 2018

Art-Cover:

Το hard-rock συγκρότημα των Lordi που έγινε γνωστό μετά από τη νίκη του στο μουσικό διαγωνισμό της Eurovision το 2006 με το τραγούδι “Hard Rock Hallelujah”, έχει ολοκληρώσει το ένατο studio album του και αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Μάιο. Μια προεπισκόπηση του album αυτού έγινε διαθέσιμη πρόσφατα με το πρώτο επίσημο single τους “Your Tongue’s Got The Cat “.

Ο Mr. Lordi σχολίασε αυτό το τραγούδι ως εξής: “Το πιο ελαφρύ τραγούδι στο album. Μου φέρνει στο νου, μια πιο ηλικιωμένη εμφάνιση του Mr.Lordi, που μου επαναλαμβάνει ότι μπορεί να ενταχθεί μέσα σε ένα δίσκο. Το τραγούδι διηγείται μια σκηνή τρόμου όπου ένας άντρας κοιτάζει την αγαπημένη του καθώς κοιμάται δίπλα του στο κρεβάτι, αναπολώντας όμορφες στιγμές τους. Η κοπέλα όμως, συμβαίνει να είναι δαίμονας, και το πρόσωπό της δεν είναι πλέον παλιό και άγνωστο. Είναι μια αλληγορία της άνοιας και της νόσου του Alzheimer, αν το επιθυμείτε. Ο θάνατος του πατέρα μου τον περασμένο χρόνο από την ασθένεια αυτή, ήταν κάτι που με ώθησε να το συμπεριλάβω σε αυτό».

Ο νέος τους δίσκος θα έχει τίτλο “Sexorcism” και θα κυκλοφορήσει στις 25 Μαΐου αποτελούμενο από δεκατρία συνολικά νέα τραγούδια! Απολαύστε το “Your Tongue’s Got The Cat” μέσα από το συνοδευτικό του lyric video παρακάτω.

LORDI - Your Tongue's Got The Cat

Back To Top