skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Loudgarden – Stay For The Night

Οι δίδυμες αδερφές από την Ολλανδία που αποτελούν το σχήμα των Loudgarden κυκλοφορούν το single “Stay For The Night”!

Τίτλος τραγουδιού“Stay For The Night”

Καλλιτέχνης: Loudgarden 

Μουσική / Στίχοι: N/A

Εταιρεία: Big & Dirty Recordings

Από το LP: digital single

Ημερομηνία κυκλοφορίας single: 5 Ιουλίου 2018

Art-Cover:

Οι Loudgarden είναι ένα μουσικό duo dj/παραγωγών που αποτελείται από τις δίδυμες αδερφές Sophie και Mechteld. Με έδρα την Ολλανδία, έχουν καταφέρει μέσα μικρό χρονικό διάστημα να γίνου οι νέες πρέσβειρες της χώρας στην παγκόσμια ηλεκτρονική μουσική σκηνή. Πριν από περίπου τρία χρόνια η Sophie και η Mechteld έθεσαν έναν στόχο να δημιουργήσουν νέα μουσική και να μοιραστούν αυτό το πάθος με όλους εκείνους που αγαπούν την EDM. Με το δικό τους στυλ κέρδισαν το κοινό με δημιουργίες που αναμοχλεύουν house, future house και EDM.

Μέσα από τη δισκογραφική εταιρεία Big & Dirty παρουσιάζουν τώρα το ολοκαίνουριο single τους με τίτλο “Stay For The Night” και είναι όλα όσα προτείνει και ο τίτλος του! Ξεκινάει με αισθαντικά αντρικά φωνητικά και ήχους από πιάνο, αλλά σταδιακά εξελίσσεται σε μια τεράστια χορευτική δημιουργία με τη χρήση έντονων μπάσων και κρουστών! Το τέλειο τραγούδι για να σας κάνει να θέλετε να μείνετε στο club όλη τη νύχτα!

Το τραγούδι κυκλοφορεί ως ανεξάρτητο single μέσα από κάθε γνωστή διαδικτυακή κονσόλα αγοράς και αναπαραγωγής μουσικής στην radio edit του, συνοδευόμενο από ένα ακόμα extended mix!

Loudgarden - Stay For The Night

Back To Top