skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Louise – Stretch

H πρώην τραγουδίστρια του girl-band Eternal, Louise, επιστρέφει μετά από 19 χρόνια δισκογραφικής απουσίας με ολοκαίνουριο single!

Τίτλος τραγουδιού: “Stretch”

Καλλιτέχνης: Louise

Μουσική / Στίχοι: N/A

Εταιρεία: Lil Lou/Warner

Από το LP: “Heavy Love”

Ημ/νία κυκλοφορίας LP: 18 Οκτωβρίου 2019

Art-Cover:

Αν δεν είστε από το Ηνωμένο Βασίλειο ή κάπως εμμονικοί με τη βρετανική pop της δεκαετίας του 90, ίσως να μην γνωρίζετε ήδη την Louise Elizabeth Redknapp (γνωστή και με το πατρικό της επίθετο, Nurding), που έγινε γνωστή από τη συμμετοχή της με το βρετανικό girl-band των Eternal. Αφού κυκλοφόρησε μαζί τους, το ντεμπούτο τους album, “Always And Forever” το 1993 -που πούλησε πάνω από ένα εκατομμύριο αντίτυπα-, η Louise εγκατέλειψε το συγκρότημα για να ξεκινήσει τη δική της, σόλο καριέρα.

Επιτυχίες όπως: “Light of My Life”, “In Walked Love”, “Naked”, “Undivided Love”, “One Kiss from Heaven”, “2 Faced”, “Pandora’s Kiss/Don’t Give Up” κ.α. την ανέβασαν στις υψηλότερες θέσεις των βρετανικών -κυρίως- charts, μέχρι το 2000 όταν κυκλοφόρησε το τρίτο της album “Elbow Beach”. Έκτοτε ακολούθησε μια δισκογραφική σιγή που κόντεψε να συμπληρώσει τις δύο δεκαετίες, μια σιγή που έσπασε μετά την κυκλοφορία του ολοκαίνουριου single της “Stretch”.

Με αυτό η Louise, συστήνεται εκ νέου και στο νεότερο κοινό ενώ ανακοινώνει και την ολική επαναφορά της με την κυκλοφορία του τέταρτου ολοκληρωμένου δίσκου της “Heavy Love” που θα κυκλοφορήσει μέσω των Lil Lou/Warner στις 18 Οκτωβρίου. Ο δίσκος αυτός θα κρύβει και αρκετές συνεργασίες έκπληξη με ονόματα όπως: Clean Bandit, RAYE, Eg White, Sinead Harnett ενώ την παραγωγή του ανέλαβε η Karen Poole.

Louise - Stretch

Back To Top