skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Lucy Rose – End Up Here

Η Lucy Rose κυκλοφορεί ένα νέο τραγούδι με τίτλο “End Up Here”.

Τίτλος τραγουδιού: “End Up Here”

Καλλιτέχνης: Lucy Rose

Μουσική / Στίχοι: Lucy Rose

Από το album: T.B.A

Ημερομηνία κυκλοφορίας single : 31 Οκτωβρίου 2017

Art-Cover:

To 2017 ήταν σίγουρα μια κουραστική χρονιά για την Lucy Rose καθώς κυκλοφόρησε το τρίτο της album “Something’s Changing”, ένα μίνι ντοκιμαντέρ και εντέλει ξεκίνησε μια περιοδεία σε κινηματογράφους σε όλη τη Μεγάλη Βρετανία.

Καθώς το 2017 αρχίζει να φτάνει στο τέλος του, η Lucy δεν κάθεται με σταυρωμένα τα χέρια. Αντ ‘αυτού, μοιράστηκε ένα ολοκαίνουργιο τραγούδι, με τίτλο “End Up Here”, το οποίο ηχογραφήθηκε κατά τη διάρκεια της δημιουργίας του δίσκου “Something’s Changing” και κυκλοφορεί ως bonus track του δίσκου. Πρόκειται για μια μπαλάντα, που βασίζεται στους ήχους της κιθάρας και στα σαγηνευτικά φωνητικά της Rose. Τους στίχους και τη μουσική υπογράφει η ίδια η ερμηνεύτρια!

Έντεκα ολοκαίνουρια τραγούδια συμπληρώνουν το tracklist του δίσκου «Something’s Changing» που διατίθεται μέσω της δισκογραφικής, Communion Group. Το album συνοδεύεται από το προαναφερθέν ντοκιμαντέρ που παρουσιάζει την Rose κατά την διάρκεια της περιοδείας της στη Νότιο Αμερική, μέσα από πλούσιο υλικό με ζωντανές εμφανίσεις και συνεντεύξεις!

Lucy Rose - End Up Here

Back To Top