skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Luke Bryan – Light It Up

Ακούστε το lead single του επερχόμενου δίσκου του country Luke Bryan, εδώ!

Τίτλος τραγουδιού“Light It Up”

Καλλιτέχνης: Luke Bryan

Μουσική / Στίχοι: Brad Tursi, Luke Bryan

Από το album: Digital Single

Ημερομηνία κυκλοφορίας single: 23 Αυγούστου 2017

Art-Cover:

Ο πολύ-βραβευμένος ερμηνευτής της country μουσικής σκηνής, Luke Bryan, είναι ξανά στο προσκήνιο με το lyric video του lead single από τον επερχόμενο δίσκο του. Ο λόγος γίνεται για το “Light It Up”, ένα μελωδικό, country – rock τραγούδι, τους στίχους και τη μουσική του οποίου υπογράφει ο ίδιος ο καλλιτέχνης σε συνεργασία με τον Brad Tursi. Πρόκειται για μία ιδιαίτερη σύνθεση από την οποία δεν λείπουν όργανα, όπως το μπουζούκι, το οποίο χειρίζεται ο Danny Rader.

Το “Light It Up” περιλαμβάνεται στον επερχόμενο δίσκο του Bryan, για τον οποίο δεν έχουν ανακοινωθεί προς το παρόν περαιτέρω πληροφορίες. Ωστόσο, πρόκειται για τον έκτο σε σειρά δίσκο του και follow-up του «Kill the Lights», ο οποίος κατάφερε να ξεπεράσει το 1.178.100 πωλήσεων αντιτύπων και να αναδειχθεί διπλά πλατινένιος, όπως και οι τρεις προηγούμενες δισκογραφικές του δουλειές.

Συνολικά, ο Luke Bryan θεωρείται από τους πιο επιτυχημένους καλλιτέχνης της country μουσικής σκηνής, καθώς κάθε νέα του δουλειά αναδεικνύεται το λιγότερο ‘χρυσή’. Αναφορικά με την πιο πρόσφατη κυκλοφορία του, το περιοδικό “Rolling Stone” περιέγραψε το τραγούδι ως «μία μελαγχολική παραγωγή, που υποστηρίζεται από προγραμματισμένα beats και μία ασταθή μελωδία πιάνου, ενώ τα ‘γεμίσματα’ με το παγωμένο synthesizer έχουν ήδη ξεκινήσει από την δεκαετία των 90s’.”

Luke Bryan - Light It Up

Back To Top