skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Machine Gun Kelly – The Break Up

Ο Machine Gun Kelly είναι ξανά κοντά μας με το νέο του τραγούδι, “The Break Up”!

Τίτλος τραγουδιού“The Break U

Καλλιτέχνης: Machine Gun Kelly

Μουσική / Στίχοι: N/A

Από το album: Digital Single

Ημερομηνία κυκλοφορίας single: 14 Δεκεμβρίου 2017

Art-Cover:

Ο Machine Gun Kelly έχει βρει την συνταγή για την επιτυχία και ξέρει τον τρόπο να ‘τραβάει’ τα βλέμματα. Η εκκεντρικότητα στα τραγούδια του, τόσο στη σύνθεση όσο και τα video clips του, είναι χαρακτηριστικό της μουσικής του ‘κουλτούρας’ και αυτή τη φορά μας συστήνει ακόμα ένα τραγούδι του, υπό τον τίτλο “The Break Up”.

Διατηρώντας το hip hop ύφος του, με τα synths και τα electro μουσικά στοιχεία να έχουν κυρίαρχο ρόλο σε αυτό, το “The Break Up” είναι εδώ για να μας θυμίσει ποιος είναι ο Machine Gun Kelly. Έχοντας κυκλοφορήσει πρόσφατα τον δίσκο του, “Bloom”, προωθώντας μέσα από αυτόν τέσσερα ξεχωριστά singles, ο Machine Gun Kelly κάνει μία νέα πρόταση στο κοινό, χωρίς να ανακοινώνει εάν θα περιλαμβάνεται σε κάποιο επερχόμενο album.

Το ανεξάρτητο digital single του, λοιπόν, ήρθε ως follow-up του “Bloom”, που κυκλοφόρησε ως το τρίτο κατά σειρά studio album του Αμερικανού rapper, στις 12 Μαΐου 2017, μέσω των δισκογραφικών εταιρειών Bad Boy, Interscope Records και EST 19XX. Ο εν λόγω δίσκος μέχρι στιγμής έχει ξεπεράσει τις 76.880 πωλήσεις αντιτύπων στη Μεγάλη Βρετανία, ένα νούμερο που τον αναδεικνύει ‘χρυσό’.

Machine Gun Kelly - The Break Up

Back To Top