skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Madonna – I Rise

H Madonna παρουσιάζει το νέο της single με τίτλο “Ι Rise”!

Τίτλος τραγουδιού: «I Rise»

Καλλιτέχνης: Madonna 

Μουσική / Στίχοι: Starrah, Madonna, Jason Evigan

Εταιρεία: Boy Toy/Live Nation/Interscope 

Από το LP: “Madame X”

Ημ/νία κυκλοφορίας LP: 14 Ιουνίου 2019

Art-Cover:

Η Madonna, η “Βασίλισσα της Pop”, που με κάθε κυκλοφορία της εντυπωσιάζει τα πλήθη, επέστρεψε με την κυκλοφορία του νέου της album “Madame X”. Τον προπομπό αυτού ακούσαμε πριν από λίγες ημέρες και δεν είναι άλλος από το “Medellín”, στο οποίο συνεργάζεται με τον άκρως επιτυχημένο καλλιτέχνη, Maluma. Η συνέχεια έρχεται με το τραγούδι “I Rise” ένα LGBTQ anthem που όπως έχει γίνει γνωστό θα είναι το ένα από τα τέσσερα τραγούδια που θα προλογίσουν το νέο δίσκο της Madonna!

Σε αντίθεση με το “Medellín”, το “I Rise” δεν είναι κάποιο τραγούδι στο ρυθμό του οποίου θα μπορεί κανείς να λικνιστεί, αλλά μια μπαλάντα τους στίχους και τη μουσική του οποίου υπογράφει η ίδια η Madonna σε συνεργασία με τους Starrah (Katy Perry, Drake, The Weeknd, Rihanna, Camila Cabello) και Jason Evigan (Maroon 5, Jason Derulo, Nick Jonas, Demi Lovato). Το τραγούδι θα συνοδεύεται και από ένα εντυπωσιακό music video στο οποίο θα πρωταγωνιστούν drag queens!

Ο δίσκος “Madame X” αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 14 Ιουνίου μέσω της Interscope Records και για αυτόν η απαστράπτουσα ερμηνεύτρια δηλώνει: “Η ‘Madame X’ είναι ένας μυστικός πράκτορας. Ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο. Αλλάζει ταυτότητες”.

Madonna - I Rise

Back To Top